“Αυτοδιοίκηση και στην Κρήτη”

Οργισμένη ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται κατά πάντων εξέδωσε το πολυπληθέστερο κομμάτι των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ, η “Θύρα 4″, όπου τονίζει ότι «επιβάλουμε αυτοδιοίκητο …

Διάφορα

Οργισμένη ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται κατά πάντων εξέδωσε το πολυπληθέστερο κομμάτι των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ, η “Θύρα 4″, όπου τονίζει ότι «επιβάλουμε αυτοδιοίκητο στις ζωές μας και στην Κρήτη μας».

“Μιας πιάνει κατάθλιψη όταν μετράμε το πόσα πολλά μας έχετε κάνει.

Μας κλείσατε τα φώτα, μας σφάξατε με ένα συγνώμη, μας χτυπήσατε στα Γιάννενα και τώρα με το έτσι θέλω δεν εξετάζετε καν δευτεροβάθμια τον φάκελο μας. Σας είχαμε προειδοποιήσει πάρα πολλές φορές πως την οργή του κόσμου δεν μπορεί να την ελέγξει κανείς. Προβλέπουμε ότι δεν έχετε δει ακόμα τίποτα από αυτά που θα ακολουθήσουν.

Να μην τολμήσει να κατέβει κανείς από τους 300, μέχρι να αποκατασταθεί η έννομη τάξη στην ΕΠΟ. Αρχή από τον Κο. Σαμαρά αύριο, θα βρισκόμαστε στην Πλατεία Ελευθερίας στις 19:00.

Ό,τι αποτελέσματα είχε η βουλευτική ασυλία στην δημόσια ζωή και στο κοινωνικό σύνολο άλλα τόσα έχει και η ασυλία των αλογομούρηδων σας.

Επιβάλετε αυτοδιοίκητο στην ΕΠΟ; Επιβάλουμε αυτοδιοίκητο στις ζωές μας και στην Κρήτη”.

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top