Πρόσκληση σε Έκτακτη ΓΣ της ΠΑΛΗ

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Καψής» η έκτακτη γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Λέσχης φίλων Ηρακλή. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Φτάνοντας στην τελική ευθεία …

Επικαιρότητα

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Καψής» η έκτακτη γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Λέσχης φίλων Ηρακλή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φτάνοντας στην τελική ευθεία για την επιβίωση του συλλόγου μας δεν μένει παρά να ζητήσουμε από τον κόσμο την συμμετοχή και την στήριξη όλων των κινητοποιήσεων για την ανατροπή της σκανδαλώδους απόφασης. Δεν μας μένει σαν λαός του ΗΡΑΚΛΗ απο το να πράξουμε το αυτονόητο.Ο κόσμος θα δώσει τη δύναμη και την προοπτική στο ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδας.Κανείς δε μπορεί να παίζει με τις χιλιάδες ψυχές απλά γιατί έτσι αποφάσισαν κάποιοι.Αυτοί οι κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι θα μας βρούν και τώρα και μετά και παντού μπροστά τους!Μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε θα  υπενθυμίζουμε ότι όλοι όσοι προσπαθούν  να βλάψουν και όλοι όσοι “σφυρίζουν” αδιάφορα σ’αυτό που πάει να συντελεστεί εις βάρος του  ΗΡΑΚΛΗ το μόνο που θα καταφέρουν είναι να  γνωρίσουν την οργή και την αντίδραση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων.ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!!!!

Παράλληλα ανακοινώνουμε ότι απόσταγμα των ζυμώσεων και της ενεργοποίησης του κόσμου είναι και η έκτακτη γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Λέσχης φίλων Ηρακλή που ορίζεται την Τετάρτη 8 Ιουνίου στο ξενοδοχείο “Καψής”. Προσέλευση από τις 17:00 μμ.

Εγγραφές  μελών, τακτοποίηση συνδρομών και υποβολή υποψηφιοτήτων στα γραφεία της λέσχης “Ορφανίδου 1” από Δευτέρα 30 Μαΐου μέχρι Τρίτη 7 Ιουνίου από τις 18:00 μμ μέχρι τις 21:00 μμ. Επίσης ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων από την ιστοσελίδα της λέσχης “www.iraklis-members.gr”  στο mail “[email protected]”.

Ενωμένοι και συσπειρωμένοι ο καθένας από το δικό του μετερίζι βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι στην αναγέννηση του ΗΡΑΚΛΗ.
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ.
Με εκτίμηση,
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top