ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ

Τα ψέμματα τελείωσαν. Σε δύο μέρες κρίνονται τα πάντα για το μέλλον του Ηρακλή και ο κόσμος του είναι αποφασισμένος να μην σταματήσει… λεπτό να …

Ηρακλής

Τα ψέμματα τελείωσαν. Σε δύο μέρες κρίνονται τα πάντα για το μέλλον του Ηρακλή και ο κόσμος του είναι αποφασισμένος να μην σταματήσει… λεπτό να τον στηρίζει. Από την Τρίτη (31/5) λοιπόν στις 19.00 οι οπαδοί του Ηρακλή θα συγκεντρωθούν στο Κατσάνειο για ένα συλλαλητήριο που δεν θα τελειώσει μέχρι την δικαίωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών: “Στις πλέον κρίσιμες στιγμές των 102 χρόνων ιστορίας του Ηρακλή μας, ο δρόμος γίνεται το σπίτι για κάθε Ηρακλειδέα. Τα συναισθήματα μας θα κάνουν την άσφαλτο να τρέμει και η δόνηση θα μεταφερθεί στις αίθουσες όπου και θα αποφασιστεί η ύπαρξη του συλλόγου.

Την ερχόμενη Πέμπτη ίσως η ζωή μας να μην είναι ξανά η ίδια. Το αντικείμενο λατρείας μας, ο τρόπος ζωής μας, η Κυριακάτικη συνήθεια μας, κινδυνεύουν να χαθούν μια και καλή μέσα σε δικογραφίες και σκονισμένα βιβλία νομολογιών.

Στόχος μας να μην επιτρέψουμε κάτι τέτοιο να συμβεί. Καθήκον μας να είμαστε την Τρίτη 31/5 στις 19:00 στο Κατσάνειο σε ακόμη ένα μεγαλειώδη συλλαλητήριο το οποίο θα δε θα τελειώσει μέχρι τη τελική δικαίωση. Πεποίθηση μας ότι και πάλι θα κερδίσουμε.
Λαέ του Ηρακλή επόμενες μέρες της ζωής μας βάφονται κυανόλευκες, τα λόγια είναι πλέον χάσιμο χρόνου.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top