Κρίσιμη γενική συνέλευση στον Ερασιτέχνη

Μία πολύ σημαντική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Ερασιτέχνης, με βασικό θέμα συζήτησης την ίδρυση της Αναπτυξιακής Εταιρίας. Κάτι που αποτελεί το πρώτο βήμα για …

Επικαιρότητα

Μία πολύ σημαντική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Ερασιτέχνης, με βασικό θέμα συζήτησης την ίδρυση της Αναπτυξιακής Εταιρίας. Κάτι που αποτελεί το πρώτο βήμα για την κατασκευή των γηπέδων του συλλόγου. Η πρώτη γενική συνέλευση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (30/5) και εφόσον δεν υπάρξει απαρτία θα επαναληφθεί την επόμενη Δευτέρα (6/6).

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Καλούνται τα μέλη του Γ. Σ. «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» Θεσσαλονίκης σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 30 Μαίου 2011 και ώρα 18.00, στο «ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ» γυμναστήριο (Αγίου Δημητρίου 159β), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

1) Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης.
2) Εκθεση πεπραγμένων – απολογισμός της χρήσεως που έληξε.
3) Εκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση.
4) Ιδρυση Αναπτυξιακής Εταιρίας.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 και ώρα 18.00, στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Σημειώνεται ότι βάσει του ισχύοντος Καταστατικού του Συλλόγου στη Συνέλευση που θα διεξαχθεί στις 30 Μαίου 2011 απαρτία υπάρχει με την παρουσία του ½ πλέον ενός των ταμειακώς εντάξει μελών, στη δε της 6 Ιουνίου 2011 ανεξάρτητα του αριθμού των παρόντων μελών.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του Συλλόγου που είναι ταμειακώς εντάξει, έχουν καταβάλλει και τη συνδρομή του μηνός Μαίου 2011.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top