Αυτή δεν είναι καραμπινάτη δυσφήμιση του ποδοσφαίρου;

Σε μία δήλωση που πρέπει να προκαλέσει την αντίδραση των αρχών του ελληνικού ποδοσφαίρου, προχώρησε ο Ζόλταν Ζέλεσι. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου δεν δίστασε …

Διάφορα

Σε μία δήλωση που πρέπει να προκαλέσει την αντίδραση των αρχών του ελληνικού ποδοσφαίρου, προχώρησε ο Ζόλταν Ζέλεσι. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου δεν δίστασε να ομολογήσει πως η ομάδα του έπαιξε για να χάσει από τον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

«Επίτηδες δεν αποδώσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, γιατί δεν θέλαμε η ΑΕΚ να πάρει τη θέση για τα προκριματικά του Champions League. Αν συνέβαινε αυτό, θα έβγαινε στο Europa League ο Ατρόμητος ως φιναλίστ του Κυπέλλου».

Θυμίζουμε ότι ο Σέλεζι ήταν ο βασικός δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου στο μεγαλύτερο διάστημα της περιόδου. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Μάκης Κατσαβάκης είχε την έμπνευση να χρησιμοποιήσει δεξί μπακ τον Μπρέσκα (έβαλε έναν επιθετικό να μαρκάρει τον Βιερίνια) και μόλις στο 12ο δευτερόλεπτο έγινε από την πλευρά του η φάση του 1-0. Ο Σέλεζι μπήκε στο 39′, αμέσως μετά το 3-0.

Ο Ζέλεσι κλήθηκε σε απολογία από την διοίκηση της ομάδας του, ωστόσο κάποιοι άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να κληθούν σε απολογία…

«Σχετικά με τις φερόμενες ως δηλώσεις του ποδοσφαιριστή μας Ζόλταν Σέλεζι, όπως αυτές αποτυπώνονται από τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, εάν και εφόσον δεν έχουν διαστρεβλωθεί, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θα καλέσει τον ποδοσφαιριστή, πάραυτα μόλις επιστρέψει, να δώσει πειστικές εξηγήσεις και εάν αυτά ευσταθούν, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις βαρύτατες συνέπειες των νόμων και των αθλητικών διατάξεων.

Ήδη η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κάνει προσπάθειες ώστε να έρθει σε επικοινωνία μαζί του μέσω του μάνατζέρ του και μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου.

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top