“Όλοι μαζί για τον ΗΡΑΚΛΗ”

Εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση των φίλων του Ηρακλή στο κάλεσμα της “Επιτροπής Συσπείρωσης Δυνάμεων Ηρακλή”. Στην συγκέντρωση που βρίσκεται σε εξέλιξη, η αίθουσα του ξενοδοχείου αποδείχθηκε …

Ηρακλής

Εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση των φίλων του Ηρακλή στο κάλεσμα της “Επιτροπής Συσπείρωσης Δυνάμεων Ηρακλή”.

Στην συγκέντρωση που βρίσκεται σε εξέλιξη, η αίθουσα του ξενοδοχείου αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει τους εκατοντάδες φίλους της ομάδας που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτή την κίνηση.

Με το σύνθημα “Όλοι μαζί για τον Ηρακλή”, πάρθηκε η απόφαση να δημιουργηθεί να προσχωρησουν στην Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή ολοι οι ενδιαφερόμενοι και να προκυρηχθεί γενική συνέλευση και διενέργεια εκλογών για την αναδειξη νεου ΔΣ

“Το γεγονός ότι καθόμαστε στο πάνελ, δεν σημαίνει ότι είμαστε κάτι διαφορετικό από όλους εσάς. Ούτε μεγαλομέτοχοι είμαστε, ούτε επενδυτές, ούτε τίποτε άλλο. Είμαστε οπαδοί του Ηρακλή όπως και όλοι εσείς, που ενδιαφερόμαστε και προβληματιζόμαστε για το μέλλον του συλλόγου”, ανέφεραν οι εμπνευστές της συγκεκριμένης κίνησης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη αρκετοί φίλοι του Ηρακλή γράφτηκαν ως μέλη του φορέα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμο και το καταστατικό που θα μοιραστεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Μέχρι τις 30 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την εκλογή του πρώτου συμβουλίου, που θα κινήσει τις διαδικασίες για τη δημιουργία του φορέα. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που αν στηριχτεί, τότε μπορεί να αλλάξει το ρου της ιστορίας του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top