Το κομβόι της δικαίωσης

Με τη συμμετοχή χιλιάδων οπαδών του Ηρακλή, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Η μηχανοκίνητη πορεία ξεκίνησε από το Κατσάνειο, διέσχισε την Εγνατία, ενώ …

Ηρακλής

Με τη συμμετοχή χιλιάδων οπαδών του Ηρακλή, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Η μηχανοκίνητη πορεία ξεκίνησε από το Κατσάνειο, διέσχισε την Εγνατία, ενώ πραγματοποιήθηκε συμβολικός αποκλεισμός της σιδηροδρομικής γραμμής στο ύψος της Μενεμένης.

Το χρονικό της μεγαλειώδους πορείας…

21:00 Εκατοντάδες αυτοκίνητα και μηχανάκια έχουν κλείσει την Αγίου Δημητρίου.

21:14 Η μηχανοκίνητη πορεία ξεκίνησε.

21:29 Τα πρώτα οχήματα έχουν φτάσει στην Εγνατία, έχοντας στρίψει από το “Γεννηματάς”, ενώ τα τελευταία βρίσκονται στο ύψος του Καυτανζογλείου.

21:49 Η Εγνατία έχει κλείσει.

22:00 Το κομβόι έχει φτάσει στην περιοχή Βαρδαρίου και εκτείνεται σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων.

22:09 Η εικόνα στους δρόμους είναι εντυπωσιακή. Επί της Μοναστηρίου, έχει παραχωρηθεί και η αντίθετη κατεύθυνση, ενώ στην ουρά της πορεία υπάρχουν δύο κλούβες των ΜΑΤ.

22:30 Το κομβόι βρίσκεται στο ύψος του ξενοδοχείου επί της οδού Μοναστηρίου.

22:33 Οι οπαδοί του Ηρακλή έχουν αποκλείσει συμβολικά τη σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος της Μενεμένης. Παράλληλα, είναι κλειστή η Μοναστηρίου με κατεύθυνση προς τα δυτικά.

22:40 Μία μικρή εστία φωτιάς έχει δημιουργηθεί στη σιδηροδρομική γραμμή.

23:00 Έπειτα από περίπου μισή ώρα, οι οπαδοί αποχώρησαν από το σημείο, ωστόσο η φωτιά ακόμη δεν έχει σβήσει (η κατάσταση είναι ελεγχόμενη).

23:06 Το κομβόι βρίσκεται στο ύψος του νέου σταθμού των ΚΤΕΛ.

23:10 Το κομβόι κατευθύνεται εκ νέου προς το κέντρο της πόλης μέσω της Μοναστηρίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top