ΣΧΟΛΙΟ: Έφτασε η στιγμή της… επανεκκίνησης

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι καθοριστική. Όχι μόνο για το ζήτημα της παρουσίας του Ηρακλή στην Σούπερ Λίγκα της ερχόμενης περιόδου, αλλά και το μέλλον …

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι καθοριστική. Όχι μόνο για το ζήτημα της παρουσίας του Ηρακλή στην Σούπερ Λίγκα της ερχόμενης περιόδου, αλλά και το μέλλον του συλλόγου.

Η συνάντηση στο ξενοδοχείο “Καψής” (Δευτέρα, 19:00) μπορεί να αποδειχθεί και ιστορική. Εδώ και περίπου ένα χρόνο γίνονται διεργασίες για να δημιουργηθεί επιτέλους μία νέα γενιά παραγόντων του συλλόγου.

Οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι έχουν την οικονομική δυνατότητα να συνεισφέρουν και οικονομικά στον σύλλογο, επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα φορέα που γύρω του θα συστρατευτούν όλες οι υγιείς δυνάμεις του Ηρακλή.

Την τελευταία τετραετία, ο σύλλογος γιγαντώθηκε σε οπαδικό επίπεδο. Έφτασε η στιγμή να γίνει κάτι ανάλογο και σε παραγοντικό επίπεδο.

Αν η αυριανή πρώτη συνάντηση φέρει θετικά αποτελέσματα, τότε είναι βέβαιο ότι και παραγοντικά ο σύλλογος μπορεί να πατήσει το “κουμπί της επανεκκίνησης”. Έφτασε η στιγμή για να πάρει η νέα γενιά τις τύχες του συλλόγου στα χέρια της…

Και αυτό πρέπει να γίνει ανεξαρτήτως έκβασης των δικαστικών μαχών που θα δώσει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top