“Ο Πιλάβιος φοβάται να ανοίξει τους φακέλους”

Νέες καταγγελίες κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου. Αυτή τη φορά είναι ο Βασίλης Χατζηαποστόλου (φωτό) που κατηγορεί τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. για την τακτική του όλο …

Ηρακλής

Νέες καταγγελίες κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου. Αυτή τη φορά είναι ο Βασίλης Χατζηαποστόλου (φωτό) που κατηγορεί τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. για την τακτική του όλο αυτό το διάστημα. Κι αυτή τη φορά οι καταγγελίες έρχονται από έναν άνθρωπο που είναι εδώ και χρόνια μέλος της Ομοσπονδίας και γνωρίζει πολύ καλά το τι γίνεται. Για αυτό και οι συγκεκριμένες δηλώσεις που έχει κάνει έχουν μεγάλη σημασία. Αν βεβαίως θέλει κάποιος -επιτέλους- να ασχοληθεί σοβαρά με την ιστορία.

Το σχετικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα “Goal” έχει ως εξής: “«Βόμβες» μεγατόνων κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου εξαπέλυσε, μέσω του «Goal», το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου, σχετικά με το θέμα του ανοίγματος των φακέλων αδειοδότησης. Θυμίζουμε ότι οι δύο παράγοντες διαφώνησαν για το ζήτημα αυτό και στο προχθεσινό ΔΣ της ομοσπονδίας. «Είναι φανερό ότι ο κ. Πιλάβιος φοβάται να ανοίξει τους φακέλους. Παρ’ όλα αυτά θα καταθέσουμε αύριο αίτημα στην UEFA και θα δούμε» τόνισε ο κ. Χατζηαποστόλου και εν συνεχεία πρόσθεσε: «Είναι πραγματικά άδικο αυτό που συμβαίνει. Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ παραβίασε τη ρήτρα εμπιστευτικότητας που υπάρχει μεταξύ των ομάδων, εμφανίζοντας ένα χαρτί που αφορά τον Ηρακλή, άσχετα αν το χαρτί αυτό δεν αφορούσε το θέμα της αδειοδότησης. Η κίνηση αυτή συνιστά παραβίαση της εμπιστευτικότητας».

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top