“Οπλο” η “τριανδρία” – Αύριο (23/5) το τελικό ΔΣ

Ως το μεγαλύτερο όπλο στον εξαιρετικά δύσβατο δρόμο της δικαίωσης θεωρούνται πλέον ο Βάσια ο Σάββας και ο Λάκης. Το σημαντικό μήνυμα, που περνά η …

Ηρακλής

Ως το μεγαλύτερο όπλο στον εξαιρετικά δύσβατο δρόμο της δικαίωσης θεωρούνται πλέον ο Βάσια ο Σάββας και ο Λάκης. Το σημαντικό μήνυμα, που περνά η οικογένεια του Ηρακλή, αυτές τις μέρες της κορύφωσης της μάχης για την δικαίωση, ήταν αυτό, που προέκυψε και σήμερα, Κυριακή 22/05, από τη σύσκεψη των διοικούντων του Γυμναστικού Συλλόγου. Το γεγονός δηλαδή, ότι τρεις κορυφαίοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου και τα πλέον διακεκριμένα μέλη της “κυανόλευκης” ποδοσφαιρικής οικογένειας, Βασίλης Χατζηπαναγής, Σάββας Κωφίδης, Λάκης Παπαϊωάννου, έχουν τεθεί μπροστάρηδες στον μεγάλο αγώνα, συσπειρώνοντας σαν μια γροθιά όλο τον “γαλάζιο” κόσμο, με αποφασιστικότητα και δυναμική. Αυτό έθεσαν ως απόλυτη προτεραιότητα οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη, συζητώντας για την τελική σύνθεση των ονομάτων, που θα διοριστούν στη νέα Διοίκηση της ΠΑΕ και επεσήμαναν ότι η ηγετική παρουσία των “τριών” είναι το στοιχείο, που μετρά, ασχέτως με τους Ηρακλειδείς, που θα στελεχώσουν, εν τέλει, το συμβούλιο.


Οσο για το τελικό σχήμα, το οποίο θα δηλωθεί αύριο, Δευτέρα 23/05 στο Πρωτοδικείο, αυτό θα καθοριστεί ανήμερα της αίτησης διορισμού, δηλαδή αύριο το πρωί. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στον νομικό του Ερασιτέχνη, Θανάση Παπαζαϊτη, ο οποίος θα καταθέσει το αίτημα.


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ θα προκύψει αύριο και, με βάση τα ονόματα, που θα δηλωθούν (τελικώς) στο Πρωτοδικείο, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στα Γραφεία της Μίκρας η πρώτη σύσκεψή του, με αντικείμενο τη συγκρότηση σε σώμα και την ανακοίνωση του ρόλου καθενός από τους μετέχοντες σε αυτό.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top