Κατηγορίες για υπεξαίρεση κατά του Πηλαδάκη

Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη για τον Κώστα Πηλαδάκη, καθώς κατηγορείται για υπεξαίρεση από την κατασκευαστική εταιρεία “ΕΡΓΟ 3”. Κατηγορίες και για τον εκπρόσωπο …

Διάφορα

Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη για τον Κώστα Πηλαδάκη, καθώς κατηγορείται για υπεξαίρεση από την κατασκευαστική εταιρεία “ΕΡΓΟ 3”. Κατηγορίες και για τον εκπρόσωπο της κατασκευάστριας κοινοπραξίας, Γιώργο Ντόντο.

Η κατασκευαστική εταιρεία, που είχε αναλάβει την ανέγερση του “AEL FC ARENA”, κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας και τις επόμενες μέρες οι δικηγόροι της εταιρείας, με πρώτο και καλύτερο τον Αλέξη Κούγια, θα καταθέσουν υπόμνημα πολιτικής αγωγής στον Εισαγγελέα.

Το δημοσίευμα της “REAL NEWS”, που γνωστοποιεί την υπόθεση, τονίζει: “Στις 30/7/09 συστάθηκε κοινοπραξία με την επωνυμία Κοινοπραξία Ντόντος ΑΤΕ, Καθάριος ΑΤΕΒΕ, ΕΡΓΟ 3 ΑΤΤΕΕ και σκοπό την κατασκευή του γηπέδου. Εκπρόσωπος της κοινοπραξίας ανέλαβε ο Γ.Ντόντος, ο οποίος –όπως υποστηρίζει η ΕΡΓΟ 3- της ανέθεσε στη συνέχεια υπεργολαβικώς το έργο, έναντι αμοιβής 20.892.683,76 ευρώ.

Στις αρχές Ιανουαρίου του 2011, ωστόσο, κοινοποιήθηκε στην ΕΡΓΟ 3 η πρώτη αναφορά μη συμμόρφωσης και την 1η Μαρτίου έλαβε επιστολή έκπτωσης της αναδόχου κοινοπραξίας, η οποία ζημίωσε την εταιρεία. Η ΕΡΓΟ 3, η οποία έχει υποβάλει αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, αποδίδει την οικονομική καταστροφή της στο συγκεκριμένο έργο, υποστηρίζοντας ότι σκοπίμως κηρύχθηκε έκπτωτη, ώστε οι Ντόντος και Πηλαδάκης να ιδιοποιηθούν ποσά και τις εγγυητικές επιστολές”.

Πηγή: soccerplus.gr

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top