Απαιτείται προσοχή

Όποιος καεί με το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι, και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη όλοι όσοι σχετίζονται με …

Ηρακλής

Όποιος καεί με το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι, και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη όλοι όσοι σχετίζονται με την επόμενη μέρα στα διοικητικά της ΠΑΕ Ηρακλής.

Το ενδιαφέρον ανθρώπων για να επενδύσουν στην ΠΑΕ Ηρακλής, είναι πάντα ευπρόσδεκτο, υπό την βασική προϋπόθεση ότι έχουν το οικονομικό υπόβαθρο για να πράξουν όσα υπόσχονται. Κάτι που εύκολα μπορεί να αποδειχθεί με μία εγγυητική επιστολή τραπέζης.

Ακόμη και τώρα που η ομάδα βρίσκεται σε τόσο δύσκολη θέση, αυτοί που έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι, ο Αντώνης Ρέμος και τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη δηλαδή, να είναι βέβαιοι προτού λάβουν την οποιαδήποτε απόφαση για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι άνθρωποι που επικοινώνησαν με τον Αντώνη Ρέμο, ενημερώθηκαν από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ότι δεν υπάρχει κανένα προσύμφωνο για την παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ.

Επιβεβαίωσε την ύπαρξη συζήτησης με τον κ. Κουκλίτη, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν υπογράφηκε προσύμφωνο παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. “Του είπα ότι θα ξαναμιλήσουμε όταν ξεκαθαρίσει το θέμα της αδειοδότησης”, ήταν τα λόγια του Ρέμου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top