Με τον Κουκλίτη στο υποψήφιο σχήμα

Με τον Βαγγέλη Κουκλίτη και τους συνεργάτες του, Νίκο Λαφαζάνη και Σταύρο Ποιμενίδη στο υποψήφιο προς διορισμό σχήμα για διοίκηση της ΠΑΕ, έκλεισε η σύσκεψη …

Ηρακλής

Με τον Βαγγέλη Κουκλίτη και τους συνεργάτες του, Νίκο Λαφαζάνη και Σταύρο Ποιμενίδη στο υποψήφιο προς διορισμό σχήμα για διοίκηση της ΠΑΕ, έκλεισε η σύσκεψη στον Ερασιτέχνη. Βάσια, Κωφίδης και Παπαϊωάννου, με άλλους επώνυμους Ηρακλειδείς συνθέτουν επιτροπή, που θα υποστηρίζει το διοικητικό έργο.


Πολύωρη, λοιπόν, σύσκεψη του παραγοντικού κόσμου του Ηρακλή, σήμερα, Σάββατο 21/05, στα Γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου, από την οποία προέκυψε μια αρχική ομάδα εννέα Ηρακλειδέων, οι οποίοι είναι υποψήφιοι για το σχήμα, που θα δηλωθεί από τον Ερασιτέχνη στο Πρωτοδικείο, την Δευτέρα 23/05, προκειμένου να αποτελέσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Παράλληλα, ορίστηκε και μία ομάδα επωνύμων της “κυανόλευκης” οικογένειας, ως υποστηρικτική επιτροπή της προσπάθειας της νέας Διοίκησης. Αναλυτικά, το σχετικό Δελτίο Τύπου, που εξέδωσε σήμερα (21/05) ο Γυμναστικός Σύλλογος:


“Μετά την έκτακτη σύσκεψη που έγινε το Σάββατο 21/5/2011 στα γραφεία του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ αποδέχθηκαν το διορισμό τους ως μέλη της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ οι κάτωθι :


   1. ΑΡΤΑΒΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  2. ΓΚΟΥΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

  3. ΓΩΓΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

  4. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  5. ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

  6. ΚΟΥΚΛΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

  7. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  8. ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

  9. ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Εκ των ανωτέρω η Διοίκηση του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ θα αποφασίσει τη τελική σύνθεση που θα αποτελέσει τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ


Η Επιτροπή θα πλαισιωθεί στο έργο της από τους κ.κ. ΒΑΣΙΛΗ  ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ, ΣΑΒΒΑ ΚΩΦΙΔΗ, ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΝΙΚΟ ΠΟΝΤΙΚΗ, ΜΙΧΑΛΗ ΓΕΡΑΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ και ΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΗ.


Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ”.


 


Η τελική σύνθεση


Αύριο, Κυριακή 22/05, η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου θα πραγματοποιήσει σύσκεψη στα Γραφεία του, στις 11:00, προκειμένου να καταλήξει στο οριστικό, τελικό σχήμα Διοίκησης, που θα προτείνει προς διορισμό στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, την επομένη. Τα ονόματα θα δοθούν στον νομικό του Ερασιτέχνη, κ. Θανάση Παπαζαϊτη, για την διαδικασία της Δευτέρας και την αίτηση διορισμού.


 


 


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top