Ετοιμάζουν ραδιομαραθώνιο

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε και παρουσίασε η BLUEARENA με την “βόμβα Κουρίδη”, καθώς στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες, αναφέρθηκαν τα μέλη …

Ηρακλής

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε και παρουσίασε η BLUEARENA με την “βόμβα Κουρίδη”, καθώς στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες, αναφέρθηκαν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής οπαδών, με νεότερη ανακοίνωσή τους.

“Πλέον και ο τελευταίος δύσπιστος τελευταίος αδαής κατάλαβε….Αποκαλύφθηκαν όλα με τον πιο επίσημο τρόπο…” -Θεόδωρος Κουρίδης (Νομικός σύμβουλος ΕΠΟ):…Θα πρέπει να σκεφτούμε με την πρόταση που θα καταλήξουμε μήπως θέλοντας να βοηθήσουμε κάποια ομάδα, βλάψουμε κάποιες άλλες ομάδες. Αυτό θα πρέπει να ληφθεί υπόψη.”

Κύριοι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου αυτό δεν είναι για γέλια αλλά για κλάματα….

Έχετε την ευθύνη και την υποχρέωση να εφαρμόσετε το σύνταγμα και τους νόμους κάνοντας πράξη την ισονομία την οποία ευαγγελίζεστε. Κανείς δεν μπορεί με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο να προκαλεί τη νοημοσύνη και τον ψυχισμό χιλιάδων ανθρώπων που για δεύτερη συνεχή χρονιά υπερασπίζονται στους δρόμους το ιδεώδες και το μεγαλείο του ιστορικότερου Ελληνικού συλλόγου. Ήρθε η ώρα των ευθυνών και των αποφάσεων για όλους!

Καλούμε τον πρόεδρο του ΓΣ σε συνεργασία με όλους τους φορείς του ΗΡΑΚΛΗ να προβεί σ’ εκείνες τις νομικές ενέργειες και να αποταθεί όπου χρειαστεί για την διασφάλιση της ισονομίας και της δίκαιης αντιμετώπισης του συλλόγου.

Παράλληλα καλούμε τη Πέμπτη 19/5 τους οπαδούς του Ηρακλή που βρίσκονται εντός και εκτός Θεσσαλονίκης να βομβαρδίσουν τα τηλεφωνικά κέντρα των ραδιοφωνικών σταθμών προβάλλοντας τα δίκαια αιτήματα μας για τα οποία παλεύουμε στους δρόμους εδώ και δυο χρόνια. Την ίδια μέρα γίνονται προσπάθειες για την οργάνωση ενός ραδιομαραθωνίου έτσι ώστε να προπαγανδιστούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι θέσεις μας σαν Ηρακλής και να αντιμετωπιστεί το επικοινωνιακό θάψιμο που έχουμε υποστεί από τους δημοσιογραφίσκους αυλοκόλακες της Ε.Π.Ο.

Τέλος, οι κινητοποιήσεις μας κορυφώνονται την Παρασκευή 20/5 με το δεύτερο SICK ‘N’ BLUE festival το οποίο φέτος μεταμορφώνεται σε φεστιβάλ διαμαρτυρίας και θα ανοίξει τις πόρτες του στις 19:30 στο χώρο του Ιβανωφείου. Η είσοδος για το φεστιβάλ κοστίζει 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των δικαστικών αναγκών των 70 αδερφών που συνελήφθησαν φέτος από την ελληνική αστυνομία. Προσκλήσεις θα διατίθενται από σήμερα 17/5 από τα γραφεία της Αυτόνομης Θύρας 10 καθώς και στην είσοδο του φεστιβάλ.

Αγώνας μέχρι τέλους!!!!!

Ένα τραγούδι μας θα τους θάψει!!!!”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top