“Δεν μπορώ να ξεχάσω Ηρακλή, Μιχάλη, Άγγελο”

Το θέμα που φιλοξενήσαμε χθες με τον 44χρονο Τζέιμς Ντεμπά, είχε ιδιαίτερη απήχηση στους φίλους του Ηρακλή. Ένας εξ αυτών, ο Αλέξανδρος, επιχείρησε να γίνει …

Ροπαλιές

Το θέμα που φιλοξενήσαμε χθες με τον 44χρονο Τζέιμς Ντεμπά, είχε ιδιαίτερη απήχηση στους φίλους του Ηρακλή. Ένας εξ αυτών, ο Αλέξανδρος, επιχείρησε να γίνει φίλος με τον Λιβεριανό, μέσω facebook, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, αφού ο Τζέιμς μετράει ήδη περισσότερους από 5.000 φίλους, που είναι και το ανώτατο όριο.

Αποφάσισε λοιπόν να του στείλει μήνυμα, θέλοντας να του εκφράσει την αγάπη των φίλων του Ηρακλή προς το πρόσωπό του και προς μεγάλη του έκπληξη, έλαβε σχεδόν άμεσα την ακόλουθη απάντηση.

“Hahahahahaha thanks! I can never forget iraklis,the Greek people were very nice to me and I also have great memories with the club,one of which was our qualification for UEFA. I miss all my team mates at iraklis…Mikalis and the others! I also miss coach Angelo”

Ευχαριστώ. Δεν μπορώ ποτέ να ξεχάσω τον Ηρακλή, τους Έλληνες που ήταν πολύ καλοί μαζί μου και επίσης τις εξαιρετικές αναμνήσεις με την ομάδα. Μία από αυτές ήταν η συμμετοχή μας στο ΟΥΕΦΑ. Μου λείπουν όλοι οι συμπαίκτες μου στον Ηρακλή. Ο Μιχάλης (Κωνσταντίνου) και οι άλλοι). Επίσης μου λείπει ο κόουτς Άγγελος (Αναστασιάδης).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top