ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ακόμη πιο κοντά στο όνειρο (video)

Είναι ξεκάθαρο ότι το ζήτημα της παρουσίας του Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα της επόμενης περιόδου, κυριαρχεί στο κυανόλευκο ρεπορτάζ. Παράλληλα όμως, πολύ σημαντικές είναι οι …

Ηρακλής

Είναι ξεκάθαρο ότι το ζήτημα της παρουσίας του Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα της επόμενης περιόδου, κυριαρχεί στο κυανόλευκο ρεπορτάζ. Παράλληλα όμως, πολύ σημαντικές είναι οι εξελίξεις και στο θέμα των γηπέδων του συλλόγου.

Αποκλειστικές πληροφορίες της BLUEARENA, αναφέρουν ότι εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των εκπροσώπων του ομίλου επενδυτών, με την επιτροπή αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του συλλόγου.

Αυτή τη φορά, θα κατατεθεί ολοκληρωμένη πρόταση για την κατασκευή γηπέδων σε Μίκρα και Χορτατζήδες. Ο συγκεκριμένος όμιλος ολοκλήρωσε τις μελέτες του και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μία επένδυση στα δύο οικόπεδα του Ηρακλή, είναι κάτι παραπάνω από βιώσιμη.

Το συνολικό κόστος των δύο έργων, υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τα 90 εκατομμύρια ευρώ και εφόσον δοθεί το πράσινο φως από την γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη (θα πραγματοποιηθεί πιθανότητα στο πρώτο μισό του Ιουνίου), υπολογίζεται ότι μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες γραφειοκρατικής φύσεως, ώστε να εμφανιστούν οι μπουλντόζες στη Μίκρα.

Σε πρώτη φάση, θα ξεκινήσουν οι εργασίες στη Μίκρα και θα ακολουθήσουν οι Χορτατζήδες. Το πλάνο αξιοποίησης της Μίκρας, στηρίζεται σχεδόν σε απόλυτο βαθμό, στα σχέδια που παρουσίασαν προ μηνών οι Μπάμπης Καρακάσης και Μενέλαος Βαρβέρης.

Όσον αφορά τους Χορτατζήδες, πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλάνο περιλαμβάνει πέρα από τους υποστηρικτικούς χώρους, ένα κλειστό γήπεδο χωρητικότητας 6.500 θεατών.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top