Αισιόδοξος ο Ιωαννίδης

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero Fm” πραγματοποίησε ο Γιάννης Ιωαννίδης. «Ο Ηρακλής άργησε να μας ενημερώσει, έπρεπε να το έχει κάνει νωρίτερα, το έκανε …

Ηρακλής

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero Fm” πραγματοποίησε ο Γιάννης Ιωαννίδης. «Ο Ηρακλής άργησε να μας ενημερώσει, έπρεπε να το έχει κάνει νωρίτερα, το έκανε μετά την απόφαση της δευτεροβάθμιας, αν το έκανε νωρίτερα ίσως είχαμε προλάβει κάποιες καταστάσεις, με νόμιμα μέσα εννοώ. Ο κ. Γυφτάκης πάντως στο σκεπτικό, σε 9 σελίδες κάνει λόγο για το δίκιο του Ηρακλή ενώ οι άλλοι 2 σε 4 σελίδες κάνουν το αντίθετο, δεν μπορούμε λοιπόν να μην λάβουμε υπ’ όψη μας την άποψη του δικαστικού. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα είχε δεχθεί οποιαδήποτε απόφαση αν υπήρχε διαφάνεια και στην Βουλή για πρώτη φορά, 5 κόμματα συμφώνησαν να ανοίξουν οι φάκελοι των ομάδων. Την Πέμπτη θα εξεταστεί η καταγγελία του Αστέρα Τρίπολης και ο Ηρακλής πρέπει πρώτα να ξεμπερδέψει με αυτό και μετά να συνεχίσει με τις ενέργειες για την άδεια»

Ερωτηθείς για τις πιθανότητες δικαίωσης του Ηρακλή, ο κ. Ιωαννίδης ανέφερε: «Υπάρχει ελπίδα για τον Ηρακλή, δεν θέλω να πω πολλές λεπτομέρειες τώρα, με βάση το σκεπτικό της δευτεροβάθμιας ο Ηρακλής έχει ελπίδες να δικαιωθεί. Πρέπει πρώτα όμως να ξεπεράσει το θέμα της καταγγελίας του Αστέρα Τρίπολης αλλά ακόμη κι εκεί υπάρχουν 3 πιθανές ποινές για τον Ηρακλή, πρόστιμο, αφαίρεση βαθμών και υποβιβασμός, δεν ξέρουμε αν τιμωρηθεί ποια θα είναι η ποινή».

Για την κατάθεση του κ. Πιλάβιου στην Βουλή: «Με τον κ. Πιλάβιο υπήρξε μια σχετική ένταση καθώς τον ρώτησα και είπε ότι δεν έχει διαβάσει την απόφαση για την μη αδειοδότηση του Ηρακλή, αν το είχε κάνει θα έβλεπε τις 9 σελίδες του κ. Γυφτάκη. Μας είπε επίσης και για ρήτρα εμπιστευτικότητας αλλά γιατί ακούει την UEFA στο θέμα αυτό και δεν την ακούει σε άλλα θέματα; Όπως για παράδειγμα οι ποινές σε περίπτωση επεισοδίων, γιατί τιμωρούνται οι ομάδες με άλλες ποινές εδώ;»

Για τις κινήσεις του Ηρακλή αυτή την στιγμή: «Τώρα όλα τα διαμάντια του Ηρακλή έχουν μπει μπροστά και έκαναν πολύ καλά. Κανείς δεν έχει να πει ή να προσάψει τίποτε σε προσωπικότητες όπως ο Χατζηπαναγής, ο Κωφίδης και ο Παπαϊωάννου. Σήμερα συναντήθηκαν και με τον κ. Πιλάβιο και όλα πήγαν καλά, δεν θέλω να πω πολλά αλλά έγινε σε θετικό κλίμα η συνάντηση».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top