Ψεύτες, υποκριτές και εχθροί του Ηρακλή

Όπως καταγράφηκε στα πρακτικά της εκδίκασης του Ηρακλή στην δευτεροβάθμια επιτροπή, ο Γιώργος Δημητρίου, διευθυντής του τμήματος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και φανατικός εχθρός του Ηρακλή …

Ηρακλής

Όπως καταγράφηκε στα πρακτικά της εκδίκασης του Ηρακλή στην δευτεροβάθμια επιτροπή, ο Γιώργος Δημητρίου, διευθυντής του τμήματος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και φανατικός εχθρός του Ηρακλή από πέρσι, υποστήριξε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Σύμφωνα λοιπόν με τον Δημητρίου, ο πορτιέρο του Ηρακλή τον ενημέρωσε ότι δεν υπέγραψε το χαρτί διότι είναι απλήρωτος.

Ο Γιώργος Μαντζιούκης, για λογαριασμό του “Libero FM” επικοινώνησε με τον Ελευθερόπουλο, ο οποίος όχι μόνο διέψευσε κατηγορηματικά τα λεγόμενα του κ. Δημητρίου, αλλά τόνισε ότι δεν γνωρίζει καν τον Δημητρίου. “Ούτε τον ξέρω τον κύριο. Εγώ υπέγραψα κανονικά το χαρτί. Αύριο θα κάνω και σχετική τοποθέτηση”.

Σμαΐλης και Πάλλης, υποστηρίζουν ότι δεν έχει εξοφληθεί ο Μπούρμπος και για να το στηρίξουν, αναφέρουν ότι η τελευταία υπογραφή του Έλληνα αμυντικού ήταν διαφορετική. Ο ίδιος ο Μπούρμπος δήλωσε δημόσια ότι έχει εξοφληθεί, ενώ ο νομικός του εκπρόσωπος, Λάκης Σημαιοφορίδης, είναι εκ των νομικών της ΠΑΕ που θα επιδιώξει την ανατροπή της απόφασης-ΕΚΤΡΩΜΑ.

Το πιο εξωφρενικό είναι ότι οι υπάλληλοι της ΕΠΟ δεν αναγνώρισαν την εξόφληση των Γκουτζελά και Βλάχου, οι οποίοι αυτοπροσώπως παρουσιάστηκαν ενώπιον της επιτροπής…

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top