Παναγόπουλος και Φωτίου βγάζουν ψεύτη τον Πιλάβιο

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος υποστήριξε ότι ο Πίτου Γκαρσία δεν υπέγραψε το χαρτί αδειοδότησης και η υπογραφή που εμφανίστηκε ήταν πλαστή. Το Onsports επικοινώνησε με …

Ηρακλής

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος υποστήριξε ότι ο Πίτου Γκαρσία δεν υπέγραψε το χαρτί αδειοδότησης και η υπογραφή που εμφανίστηκε ήταν πλαστή. Το Onsports επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο και το δικηγόρο του Σεμπαστιάν Πίτου Γκαρσία.

Ο ατζέντης του Αργεντινού, Μιχάλης Φωτίου, μόλις τον ενημερώσαμε για τις δηλώσεις του κ. Πιλάβιου έμεινε άφωνος, λέγοντας: «Οι υπογραφές είναι γνήσιες, υπέγραψε ο ίδιος ο Σεμπαστιάν Πίτου Γκαρσία. Είναι και υπογεγραμμένες από την Αστυνομία. Αυτή είναι η αλήθεια, τίποτα δεν έχει γίνει πίσω από την πλάτη του ποδοσφαιριστή. Αν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα. Είναι ψέματα».

Στη συνέχεια επικοινωνήσαμε με το νομικό εκπρόσωπο του 27χρονου μέσου, Γιώργο Παναγόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του έμεινε έκπληκτος, τονίζοντας: «Είναι ψέμα δεν υπάρχουν πλαστές υπογραφές. Εγώ έκανα τα χαρτιά της προσφυγής και σε κανένα σημείο δεν λέει ότι είναι πλαστές οι υπογραφές. Όποιος αναφέρει κάτι τέτοιο μας προσβάλει».

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top