- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο Κεσόπουλος αποκάλυψε το σκεπτικό της απόφασης

Ο Αλέξης Κεσόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero FM» για το σκεπτικό της απόφασης, το οποίο αναφέρει απίστευτα πράγματα.

«Το σκεπτικό ήρθε σήμερα το πρωί. Είναι τραγελαφικά τα όσα αναφέρει το σκεπτικό. Ουσιαστικά δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από την απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής. Είναι ξεκάθαρο ότι ήταν προαποφασισμένοι. Τελικά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα στην επιτροπή εφέσεων. Ξεκινάνε με τα νομικά κριτήρια που είχαμε δώσει αλλά δεν τα λάβανε υπόψη τους. Για τους παίκτες και τις πληρωμές αναφέρονται πάλι στο σκεπτικό και, αν είναι δυνατόν, έχουν ακόμα αναφορά για τον Μπούρμπο. Δεν γνωρίζει όλη η Ελλάδα ότι έχει πληρωθεί; Μας λένε ότι έχει γίνει πλαστογραφία με τον Μπούρμπο, αν είναι δυνατόν. Ο Δημητρίου φωτογραφίζεται σε αυτή την κίνηση. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Δεν υπάρχει λογική. Αναφέρει ξανά για πλαστές υπογραφές των Βλάχου και Γκουτζελά, οι οποίοι έδωσαν οι ίδιοι το «παρών» στην ΕΠΟ και είπαν ότι υπέγραψαν, ενώ τώρα προσθέσανε και τον Ελευθεριάδη. Ο εκπρόσωπος του Μπούρμπου λέει ότι όλα είναι νομότυπα. Υπήρχε περίπτωση να μην πληρώσουμε τον Μπούρμπο; Αν δεν το κάναμε θα μας αφαιρούσανε βαθμούς, είμαστε τρελοί να μην πληρώσουμε;

Ο κύριος Σμαΐλης μας βγάζει μία πιο μικρή αρνητική θέση και αμφισβητεί τα 3,5 εκατ. που μπήκανε. Πώς το αμφισβητεί ότι μπήκανε αυτά τα χρήματα; Αναφέρει επίσης τις υποχρεώσεις μας που είναι αστείες σε σχέση με αυτές που έχουν τα άλλα σωματεία. Για την αύξηση αναφέρει απλά ότι δεν έγινε. Ποια ΠΑΕ έχει ολοκληρώσει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου;

Ο υπεύθυνος των οικονομικών της ΕΠΟ εξετάστηκε και το αναφέρει ο κ. Γυφτάκης. Ο ίδιος αναφέρει στο σκεπτικό του ως αρνητικό παράδειγμα την ΠΑΕ ΑΕΚ, τονίζοντας ότι δεν μπορεί η συγκεκριμένη ομάδα να παίρνει άδεια βάση της ισονομίας. Ο ισολογισμός είναι δημόσιο έγγραφο και μπορεί να δει κανείς τις καθαρές θέσεις των ομάδων.

Αναφέρεται επίσης για τον Γιάντση, ότι δεν υπάρχει έγγραφη εξουσιοδότηση. Εμείς πήραμε το «οκ» από τον δικηγόρο του, καθώς ο ίδιος έκανε την προσφυγή. Ξαφνικά αμφισβητούνε τον δικηγόρο. Δεν έχουν αμφισβητήσει κανέναν άλλο δικηγόρο κανενός άλλου παίκτη. Εμείς προσκομίσαμε και έγγραφη εξουσιοδότηση του δικηγόρου του γα να τους πείσουμε. Το δικό μας έγγραφο το θεωρήσανε εκπρόθεσμο, στις άλλες ομάδες επιβλήθηκε πρόστιμο για τέτοιο λόγο.

Ο Δημητρίου είπε ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Ελευθερόπουλος και του είπε διάφορα. Ο Ελευθερόπουλος είπε σε εμάς ότι δεν τον ξέρει τον κ. Δημητρίου.

Η απόφαση τους να μας ρίξουν πάρθηκε από πέρσι, αυτό καταλαβαίνω.

Καταλαβαίνω ότι το χεράκι του το έβαλε πάλι ο κ. Δημητρίου, ο οποίος αναφέρει και το θέμα του Σαμαβάρι. Αναφέρει ότι ο κ. Σαμαβάρι έδωσε λεφτά στον Ηρακλή και ότι πήραμε λεφτά από τοκογλύφο, έχοντας παρένθεση «η γνωστή υπόθεση τοκογλύφου που συγκλόνισε την Ελλάδα». Ρωτάω, εξεταζόμαστε για την ΠΑΕ ή για το τι κάνει ο Σαμαβάρι στη ζωή του; Εμπλέκει ο Δημητρίου το θέμα του Σαμαβάρι με τον Ηρακλή, προκειμένου να μην πάρει άδεια ο Ηρακλής. Τι σχέση έχει ο Σαμαβάρι με τον Ηρακλή;

Μέσα στην εισήγηση του ο Δημητρίου αναφέρει τα πρακτικά που θέλει ο ίδιος και όχι αυτά που του πήγαμε εμείς. Ο άνθρωπος είναι εντεταλμένος.

Ο κ. Γυφτάκης αντέδρασε όταν ρώτησε τον οικονομικό υπεύθυνο για το τι γίνεται με τις άλλες ΠΑΕ και απάντησε ο Δημητρίου. Εκεί τον απέβαλε από την αίθουσα.

Αύξηση νοείται όταν γίνεται. Οι άλλες ΠΑΕ λένε ότι τις κάνουν αλλά δεν ισχύει αυτό. Στις 6/12 μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την διαδικασία γιατί ο Ρέμος δεν είχε άδεια μεγαλομετόχου. Είχε δικαίωμα πλέον να συμμετέχει σε γενική συνέλευση. Στις 30/12 ξεκίνησε η διαδικασία της αύξησης. Ο κ. Γυφτάκης προσθέτει ότι η πρωτοβάθμια επιτροπή έσφαλε.

Εμείς θα προχωρήσαμε σε κάθε αρμόδιο όργανο και παραπάνω για να δικαιωθούμε».