Βόμβα Λιάνη στη Βουλή

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ με την επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής για το θέμα της …

Ηρακλής

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ με την επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής για το θέμα της αδειοδότησης της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ομόφωνα οι βουλευτές όλων των κομμάτων πρότειναν στον κ. Πιλάβιο να γίνει διακομματική επιτροπή, η οποία θα εξετάσει τους φακέλους όλων των ομάδων προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ελλείψεις, ανάλογες μ’ αυτές του Ηρακλή.

Μάλιστα, η πρόταση αυτή έχει μεγάλη σημασία, καθώς σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης για τον Ηρακλή κι όπως αναφέρει ο πρόεδρος της επιτροπής στο πόρισμα, υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν ελλείψεις στους φακέλους τους…

Ο Γιώργος Λιάνης, τόνισε πως «υπάρχουν πέντε – έξι ομάδες που έχουν σημαντικές ελλείψεις», ωστόσο αρνήθηκε να τις κατονομάσει, όταν του το ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Επίσης, ειπώθηκε από βουλευτή πως υπάρχει ομάδα με δύο φορολογικές ενημερότητες, ενώ άλλος βουλευτής ανέφερε πως υπάρχει ομάδα που αγωνίζεται με πλαστή ενημερότητα!

Ο Δημήτρης Ψαριανός ζήτησε να «σταματήσουν τα παραμύθια της ΕΠΟ και της Σούπερ λίγκας», ενώ σε λίγο αναμένεται και η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου.

Πηγή: sentragoal.gr

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top