Τζιτζικώστας: “Απόφαση που προκαλεί οργή”

Η απόφαση-ΕΚΤΡΩΜΑ προκάλεσε την (αργοπορημένη) αντίδραση των πολιτικών και πολιτειακών φορέων της πόλης. Η πρώτη χρονικά προέρχεται από τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος …

Ηρακλής

Η απόφαση-ΕΚΤΡΩΜΑ προκάλεσε την (αργοπορημένη) αντίδραση των πολιτικών και πολιτειακών φορέων της πόλης. Η πρώτη χρονικά προέρχεται από τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Δυστυχώς κάποιοι αποφάσισαν να ξεκινήσουν την ‘’κάθαρση’’ του επαγγελματικού ποδοσφαίρου από τον Ηρακλή, αποφασίζοντας με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Η απόφαση αυτή προκαλεί οργή και αγανάκτηση και αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να κερδίσει την αξιοπιστία και τη χαμένη του σοβαρότητα.

Όπως και πέρυσι έτσι και τώρα, είμαστε δίπλα στην ΠΑΕ και τους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ για να αλλάξει η κατάπτυστη αυτή απόφαση. Σε μια εποχή που η βία και η καχυποψία έχουν κυριαρχήσει ολοκληρωτικά στο ποδόσφαιρο, πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να δηλητηριάζουν κι άλλο τους φιλάθλους και να συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο σε έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους της Ελλάδας»

 

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top