Συνεχίζει τον αγώνα της δικαίωσης ο κόσμος

Όσο καθυστερεί η ανακοίνωση της απόφασης από την δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, τόσο μεγαλώνει η αγωνία του κόσμου. Οι φήμες και τα όσα “βγαίνουν” …

Ηρακλής

Όσο καθυστερεί η ανακοίνωση της απόφασης από την δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, τόσο μεγαλώνει η αγωνία του κόσμου. Οι φήμες και τα όσα “βγαίνουν” από τα γραφεία της ΕΠΟ, αφήνουν παγερά αδιάφορους τους οπαδούς του Ηρακλή, οι οποίοι δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τον αγώνα μέχρι να “ανέβει” στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ η ανακοίνωση της δικαίωσης του Ηρακλή.

Το νέο ραντεβού δόθηκε για σήμερα στις 9μ.μ. στα γραφεία της Αυτόνομης Θύρας 10. Στην ανοιχτή συγκέντρωση των οπαδών του Ηρακλή, θα αποφασιστούν οι επόμενες κινητοποιήσεις.

“Νομίζουν ότι θα μας κουράσουν μη βγάζοντας την απόφαση. Νομίζουν ότι θα σταματήσουμε τις κινητοποιήσεις.Εμείς συνεχίζουμε κανονικά μέχρι να δικαιωθεί η ομάδα και να τελειώσει και φέτος η δύσκολη περίοδος της αδειόδοτησης.

ΌΛΟΙ σήμερα(Τετάρτη 4/5) στις 21:00, στον σύνδεσμο της Αυτόνομης Θύρας 10 (Μητροπολίτου Γενναδίου με Ιουνστινιανού γωνία) στη γενική συνέλευση του λαού του Ηρακλή με σκοπό την οργάνωση των επόμενων μας κινήσεων.
Όλοι σε επαγρύπνηση μέχρι την δικαίωση!”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top