Ποιοι “φίμωσαν” τους bluefans;

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την καταγγελία των διαχειριστών του forum “bluefans”, το οποίο τέθηκε εκτός λειτουργίας λίγο πριν την ανακοίνωση της απόφασης από την ΕΠΟ. Απίστευτο; “Λίγο …

Ηρακλής

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την καταγγελία των διαχειριστών του forum “bluefans”, το οποίο τέθηκε εκτός λειτουργίας λίγο πριν την ανακοίνωση της απόφασης από την ΕΠΟ. Απίστευτο;

“Λίγο πριν την έκδοση της απίστευτα απαράδεκτης απόφασης διαπιστώσαμε με απορία (εκείνη τη στιγμή) πως οι servers της σελίδας έχουν για κάποιο λόγο κλειδωθεί και δεν επιτρέπεται στους διαχειριστές καμία πρόσβαση και καμία ενέργεια. Συνέπεια αυτού η σελίδα των Bluefans υπολειτουργεί φημώνοντας αυτή τη δύσκολη στιγμή οργής τα στόματα των φιλάθλων και οπαδών της ομάδας μας.

Ο καθένας έχει μυαλό και καταλαβαίνει ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτές τις πράξεις. Η προσπάθεια λογοκρίσιας και ελέγχου αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ο Ηρακλής είναι στον στόχο τους.

Δυστυχώς για αυτούς δεν θα φιμωθούμε – Ο αγώνας οργανώνεται και δίνεται πλέον στους δρόμους με κάθε κόστος.

Θα επιστρέψουμε όταν μας το επιτρέψουν η κρατικές και παρακρατικές δυνάμεις κυβερνο-καταστολής. Ως τότε όλοι στον αγώνα τους”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top