Ο Ντάνι έτοιμος να κατεβεί στους δρόμους!

Ο Ρικάρντο Ντάνι δηλώνει αποφασισμένος μέσω της «Εξέδρας» να δώσει ακόμη έναν αγώνα για τον Ηρακλή. Αυτή τη φορά όμως εκτός γηπέδου, καθώς …

Ηρακλής

Ο Ρικάρντο Ντάνι δηλώνει αποφασισμένος μέσω της «Εξέδρας» να δώσει ακόμη έναν αγώνα για τον Ηρακλή. Αυτή τη φορά όμως εκτός γηπέδου, καθώς ο Πορτογάλος μέσος ετοιμάζεται να βγει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης μαζί με τους φίλους του Ηρακλή για να εξασφαλίσει η ομάδα την αδειοδότηση.

-Δύσκολος μήνας για τον Ηρακλή. Πώς θα τον σχολίαζες;

«Ισως ο πιο δύσκολος μήνας στην καριέρα μου στον χώρο του ποδοσφαίρου. Συνέβησαν τόσα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Πιστεύω πάντως πως τελικά θα πάρουμε την άδεια και η ομάδα θα βγει δυνατή μέσα από όλη αυτήν την ιστορία. Αλλωστε, ο Ηρακλής έχει σωθεί εδώ και λίγο καιρό μέσα στο γήπεδο και αυτό δεν γίνεται να αλλάξει».

– Ο Γιάννης Τάκης είπε πως θα είναι σκάνδαλο αν ο Ηρακλής δεν πάρει την άδεια. Εσύ τι πιστεύεις;

«Συμφωνώ απόλυτα με τη δήλωση αυτή του προέδρου μας. Κανείς δεν δικαιούται να υποβιβάσει μια ομάδα στα χαρτιά. Και, αν μου επιτρέπετε, σε αυτήν τη φράση θέλω να συμπληρώσω ότι αν δεν πάρουμε την άδεια, θα είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο».

– Περίμενες ότι θα υπήρχε τέτοια εξέλιξη με το θέμα της αδειοδότησης;

«Εγώ ως παίκτης κοιτάζω πρώτα το αγωνιστικό μέρος. Και μέσα στο γήπεδο εμείς καταφέραμε και σώσαμε την ομάδα. Ποτέ δεν περίμενα ότι μια ομάδα θα κινδυνεύσει να υποβιβαστεί στα χαρτιά. Αυτό που συμβαίνει είναι πρωτόγνωρο για εμένα. Εύχομαι, όμως, και θέλω το δίκαιο να επικρατήσει και σύντομα να αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν».

– Εδώ και λίγες μέρες οι φίλαθλοι του Ηρακλή έχουν ξεχυθεί και πάλι στους δρόμους. Ποιο είναι το μήνυμά σου προς αυτούς;

«Γνωρίζω και έχω ενημερωθεί και από το Ιντερνετ ότι τις τελευταίες μέρες ο κόσμος του Ηρακλή έχει βγει στους δρόμους της πόλης και διαμαρτύρεται. Το μήνυμα που θέλω να τους στείλω είναι να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα ειρηνικά και χωρίς ακρότητες, όπως έκαναν όλη τη φετινή χρονιά στο γήπεδο».

– Εσύ θα ακολουθούσες κάποια πορεία των φιλάθλων, όπως έκαναν ο Κατσαμπής και ο Χοσέμι;

«Φυσικά και θα πήγαινα. Μάλιστα είμαι διατεθειμένος, αν οργανωθεί νέα πορεία, να είμαι κι εγώ εκεί ανάμεσα στον κόσμο του Ηρακλή για να διαμαρτυρηθούμε -ειρηνικά πάντα- για την ομάδα μας. Να διεκδικήσουμε το δίκιο μας».

– Το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ηρακλή θέλουν να εκμεταλλευτούν κάποιες ομάδες. Ξέρεις ότι υπάρχουν σύλλογοι που ενδιαφέρονται για την απόκτησή σου;

«Εγώ δεν γνωρίζω κάτι. Κανείς δεν έχει μιλήσει μαζί μου. Θα περιμένω να τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση για την ομάδα μου και μετά θα πάρω τις αποφάσεις μου σχετικά με το μέλλον. Πάντως για κάθε ποδοσφαιριστή είναι κολακευτικό να ενδιαφέρονται ομάδες για την απόκτησή του».

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top