“Με μια υπογραφή τερματίζουν ιστορία 100 ετών”

Για προμελετημένο έγκλημα έκανε λόγο ο Γιάννης Τάκης, σχολιάζοντας την απόφαση της επιτροπής εφέσεων στον «Sentra 103,3» που δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής στον …

Ηρακλής

Για προμελετημένο έγκλημα έκανε λόγο ο Γιάννης Τάκης, σχολιάζοντας την απόφαση της επιτροπής εφέσεων στον «Sentra 103,3» που δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής στον Ηρακλή. Παράλληλα μίλησε για «αφανισμό» της ομάδας.

Για την απόφαση: «Είναι πραγματικά μια πολύ δύσκολη στιγμή. Καταλαβαίνετε ότι όλοι νοιώθουμε αηδία. Πρόκειται για μια φάρσα που ξεκίνησε πέρσι, μια κακόγουστη φάρσα σε βάρος του σωματείου μας και η οποία ολοκληρώθηκε».

Για το πού στηρίχθηκε η απόφαση: «Δεν ξέρουμε πού στηρίζεται. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο αρεοπαγίτης Γυφτάκης θεώρησε δεδομένο ότι ο Ηρακλής έχει δίκιο και διαχώρισε τη θέση του. Θα πρέπει να μας εξηγήσουν τη δική τους στάση οι κύριοι Σμαΐλης και Πάλλης που θα γράψουν τα ονόματά τους στην ιστορία. Αποφάσισαν με μια υπογραφή να τερματίσουν 100 χρόνια ιστορία. Το σωματείο αφανίζεται. Η απόφαση αυτή είναι αφανιστική. Από εκεί και πέρα, αυτοί που αντέχουν τα σκάνδαλα με τις κασέτες και τη βία στα γήπεδα και έχουν τέτοιο πλεόνασμα ξεδιαντροπιάς, ας μας πουν τι γίνεται. Αυτό το έγκλημα είναι σχεδιασμένο από πέρσι. Πέρσι για λόγους που όλοι καταλαβαίνουν δεν τα κατάφεραν. Ζούμε την αθλιότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο παντού».

Για τις φήμες που ακούγονται περί συγχώνευσης με την Αναγέννηση Επανομής: «Δεν ξέρω τι ακούγεται για την Επανομή. Δεν έχουν σημασία αυτά τα πράγματα. Αυτό που ακούστηκε ηχηρά είναι ένα έγκλημα ενάντια της ιστορίας ενός συλλόγου κόσμημα Δεν τους γουστάρουν αυτούς τους συλλόγους. Αν αυτοί δεν τους γουστάρουν μια, εμείς δεν τους γουστάρουμε δέκα. Θα έχουν και τα επιχείρια για την απόφαση που πήραν και αυτό δεν είναι απειλητικό. Τι να κάνουμε να τους πούμε ευχαριστώ».

Για τις αντιδράσεις των άλλων ομάδων: «Δεν μας απασχολούν οι άλλες ομάδες. Είμαστε μεγάλη ομάδα για να ασχολούμαστε με άλλους φακέλους. Αυτό που έγινε σήμερα ολοκλήρωσε το προμελετημένο έγκλημα που είχε αρχίσει από πέρσι».

Για το αν θα υποστηρίξει τις επικείμενες κινητοποιήσεις των οπαδών: «Έχουμε υποχρέωση γιατί είμαστε διοίκηση πρωτοδικείου που την αποτελούν φίλαθλοι κι αυτό ενοχλεί. Έχουμε υποχρέωση, λοιπόν, να διεκδικήσουμε το δίκιο μας συντεταγμένα με καθαρό μυαλό και να δούμε γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν ήθελαν τον Ηρακλή. Θα το κάνουμε με επιμονή και υπομονή. Είναι υποχρέωσή μας να είμαστε μέρος του κόσμου».

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top