Το μήνυμα του Χοσέμι και η υπόσχεση του Τάκη

Παρά τα όσα κυκλοφορούν από το πρωί με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας που αναφέρει ότι ο Χοσέμι αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ηρακλή, η αλήθεια είναι …

Ηρακλής

Παρά τα όσα κυκλοφορούν από το πρωί με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας που αναφέρει ότι ο Χοσέμι αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ηρακλή, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ποτέ δεν αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του, ούτε και τους γνωστοποίησε ότι θα έρθει τον Μάιο να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του. Εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα εξασφάλισε άδεια από την τεχνική ηγεσία για να αναχωρήσει Μεγάλη Παρασκευή για την πατρίδα του, όπου βρίσκεται η γυναίκα με την κόρη τους.

Είναι αλήθεια ότι στον παίκτη οφείλονται χρήματα από τις δόσεις που υπήρχαν μέσα στο 2011. Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Τάκη, έλαβε την υπόσχεση ότι θα πληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ του πρότεινε μία λύση για να διασφαλίσει τα χρήματα και της επόμενης περιόδου.

Εφόσον υλοποιηθεί η υπόσχεση του Τάκη, τότε ο Χοσέμι θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα. Κάτι που αποτελεί και δική του επιθυμία, όπως φανέρωσε και μία σημερινή του ενέργεια.

Γνωρίζοντας την κρισιμότητα των στιγμών, σήμερα (19/4) το πρωί έστειλε μήνυμα στον Τάκη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία με το ζήτημα της αδειοδότησης.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top