Ποντάρουν (και) στην ψυχολογική κούραση του κόσμου

Στον θαυμαστό και κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τα 39 “ύποπτα” παιχνίδια της ΟΥΕΦΑ, τους ξυλοδαρμούς παικτών και διαιτητών, τις ηχογραφημένες συνομιλίες παραγόντων και διαιτητών, …

Ηρακλής

Στον θαυμαστό και κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τα 39 “ύποπτα” παιχνίδια της ΟΥΕΦΑ, τους ξυλοδαρμούς παικτών και διαιτητών, τις ηχογραφημένες συνομιλίες παραγόντων και διαιτητών, βρήκαμε και φέτος την ομάδα που και φέτος δημιουργεί το πρόβλημα.

Ο Ηρακλής φαντάζει και πάλι ο εύκολος στόχος. “Πέρσι βγήκαν χιλιάδες κόσμου στους δρόμους και εν τέλει αποδόθηκε δικαιοσύνη. Φέτος, δεν θα έχουν το κουράγιο να το επαναλάβουν”, είναι η συζήτηση που κυριαρχεί στα πηγαδάκια της ΕΠΟ.

Όσοι θέλουν να στείλουν τον Ηρακλή στο εκτελεστικό απόσπασμα, ποντάρουν και στην ψυχολογική κούραση του κόσμου. Πέρσι πόνταραν στην αδιαφορία του μεγαλομετόχου και δεν υπολόγιζαν στις αντιδράσεις του κόσμου. Φέτος θεωρούν ότι ούτε ο κόσμος θα ξεσηκωθεί, ενώ είναι δεδομένη και η αδιαφορία του μεγαλομετόχου.

Και φέτος όμως θα διαψευστούν. Ο κόσμος παραμένει συσπειρωμένος και στις επάλξεις. Περιμένει την αυριανή (20/4) εξέταση των συμπληρωματικών στοιχείων και εφόσον κριθεί απαραίτητο, θα πάρει και πάλι την κατάσταση στα χέρια του.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top