Πήρε την άδεια η ΑΕΚ

Θετική ήταν η εισήγηση της ομοσπονδίας για την αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Την Μ. Τρίτη εκδικάστηκε η υπόθεση …

Διάφορα

Θετική ήταν η εισήγηση της ομοσπονδίας για την αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Την Μ. Τρίτη εκδικάστηκε η υπόθεση της Ένωσης και η αρμόδια επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έδωσε τελικά άδεια συμμετοχής στους «κιτρινόμαυρους» τόσο για τις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και για τις διεθνείς.

Οι ιθύνοντες της Ένωσης που έδωσαν το «παρών» στην εκδίκαση της υπόθεση εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από την συγκεκριμένη εξέλιξη και πλέον περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδίας, όπου θα επικυρώνει την συμμετοχή της ΑΕΚ στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στην αρμόδια επιτροπή εκπροσώπησαν την ΑΕΚ οι κ.κ. Κωνσταντινίδης και Γρηγορίου.

Με αυτό τον τρόπο μπαίνει τέλος στην προσπάθεια που έκανε τις τελευταίες εβδομάδες η διοίκηση της Ένωσης. Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το στόχο της αδειοδότησης και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη ημέρα της ομάδας, με τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Πηγή: novasports.gr

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top