Ικίμης: “Ο Χοσέμι γουστάρει στον Ηρακλή”

Στην εκπομπή του Libero 107,4 “Γεγονότα” φιλοξενήθηκε σήμερα ο Έλληνας εκπρόσωπος του, Χοσέμι και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα που …

Ηρακλής

Στην εκπομπή του Libero 107,4 “Γεγονότα” φιλοξενήθηκε σήμερα ο Έλληνας εκπρόσωπος του, Χοσέμι και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα που κάνει λόγο για φυγή του παίκτη από τον Ηρακλή.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Ικίμης τόνισε: “Καταρχήν σας διαβεβαιώνω ότι ο Χοσέμι είναι στην Ελλάδα, για την ακρίβεια είναι δίπλα μου αυτή την στιγμή, Ζήτησε όμως και πήρε άδεια από την ομάδα, θα φύγει για Ισπανία την Μεγάλη Παρασκευή καθώς η γυναίκα του είναι έγκυος, βρίσκεται εκεί και θέλει να είναι κοντά της. Είδα κι εγώ το δημοσίευμα ότι φεύγει από τον Ηρακλή αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι πήρε μια άδεια από τον πρόεδρο της ομάδας και όταν επιστρέψει θα συζητήσουν για την συνέχεια, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αυτή την στιγμή το πιο σημαντικό θέμα είναι να πάρει την άδεια ο Ηρακλής, ο Χοσέμι αγαπά τον Ηρακλή και τον κόσμο του, μάλιστα πριν λίγο έστειλε sms στον πρόεδρο και του έγραψε “καλή τύχη, ελπίζω να μας δώσουν την άδεια”, έχει δεθεί με τον Ηρακλή”

Συνεχίζοντας ανέφερε επίσης: “Σίγουρα στην διάρκεια της σεζόν υπήρξαν και κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν αλλά τα αφήνει στην άκρη, αυτό που θέλει να δει είναι αν πάρει την άδεια ο Ηρακλής, ας γίνει με το καλό αυτό και μετά βλέπουμε”

Στις επίμονες ερωτήσεις των συντελεστών της εκπομπής, ο κ. Κίμης είπε: “Ο Χοσέμι θέλει να μείνει στον Ηρακλή, το έχουμε πει και στον πρόεδρο αυτό και μάλιστα του έχουμε πει τι πρέπει να κάνει ο Ηρακλής αμέσως μόλις πάρει την άδεια ώστε να μείνει ο Χοσέμι. Δεν θέλω να πω τι ακριβώς έχει ζητήσει ο Χοσέμι, ζητά απλά να τηρηθούν κάποια πράγματα και να πάρει ορισμένες εγγυήσεις. Δεν είναι πάντως οικονομικό το θέμα, ο Χοσέμι σε όλη την καριέρα του αγωνίζεται σε ομάδες που διεκδικούν κάτι, αυτό θέλει να διασφαλίσει”

Κλείνοντας, ο κ. Ικίμης είπε τα εξής: “Το πιο σημαντικό από όλα πάντως είναι πως ο Χοσέμι θέλει να παραμείνει στον Ηρακλή, η μπάλα όμως τώρα είναι από την πλευρά της διοίκησης. Ο παίκτης δεν θέλει να φύγει, γουστάρει στον Ηρακλή, γουστάρει τον κόσμο της ομάδας, θέλει όμως να φτιαχτεί μια ομάδα με στόχους”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top