Είναι πλέον οριστικό: Την Μ. Τετάρτη η απόφαση

Με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαιώνεται η είδηση ότι η απόφαση για την ΠΑΕ Ηρακλής θα ληφθεί αύριο, Μ. Τετάρτη, κατόπιν των συμπληρωματικών στοιχείων που …

Ηρακλής

Με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαιώνεται η είδηση ότι η απόφαση για την ΠΑΕ Ηρακλής θα ληφθεί αύριο, Μ. Τετάρτη, κατόπιν των συμπληρωματικών στοιχείων που ζητήθηκαν από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

“Ολοκληρώθηκε, σήμερα (19/04), η διαδικασία ελέγχου του φακέλου Αδειοδότησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία ζήτησε την προσκόμιση κάποιων συμπληρωματικών στοιχείων και την παροχή κάποιων διευκρινίσεων και επεξηγήσεων σχετικά με στοιχεία του φακέλου, για αύριο, Μ. Τετάρτη 20/04, οπότε και θα ανακοινώσει τη σχετική απόφασή της”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, που εξεδώθη πριν από λίγα λεπτά.

Προηγούμενο ρεπορτάζ (13:37)

Επιβεβαιώνεται πλέον από την πλευρά του Ηρακλή ότι ζητήθηκαν ορισμένα συμπληρωματικά στοιχεία από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ. Θα κατατεθούν αύριο (19/4) το πρωί, οπότε το πιο πιθανό είναι να υπάρξει ανάβολη 24 ωρών στην έκδοση της απόφασης.

Προηγούμενο ρεπορτάζ (13:29)

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης του κυανόλευκου φακέλου. Πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι τα μέλη της επιτροπής ζήτησαν από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ορισμένα επιπλέον στοιχεία, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει κάτι ξεκάθαρο.

Προηγούμενο ρεπορτάζ (12:45)

Λίγο πριν τις 12:30 ξεκίνησε η εξέταση του κυανόλευκου φακέλου από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ. Γι’ αυτό το σκοπό βρίσκονται στην Αθήνα οι Γιάννης Τάκης, Αλέξης Κεσόπουλος, καθώς και οι νομικοί της ΠΑΕ, Αλέξης Βαγιάτας και Χάρης Γρηγορίου.

Νωρίτερα ολοκληρώθηκε η εξέταση των φακέλων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Οι εκπρόσωποι των δύο ΠΑΕ αποχώρησαν με χαμόγελα αισιοδοξίας και με την εκτίμηση πως η εισήγησή της θα είναι θετική και θα τους ανάψουν το πράσινο φως.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top