«Είναι εδώ και θέλει να μείνει»

Ξεκάθαρος ήταν ο εκπρόσωπος του Χοσέμι για την επιθυμία του Ισπανού να παραμείνει στον Ηρακλή, εφόσον γίνουν πράξη ορισμένες εγγυήσεις που ζήτησε. Ο Ανδρέας Ικίμης …

Ηρακλής

Ξεκάθαρος ήταν ο εκπρόσωπος του Χοσέμι για την επιθυμία του Ισπανού να παραμείνει στον Ηρακλή, εφόσον γίνουν πράξη ορισμένες εγγυήσεις που ζήτησε. Ο Ανδρέας Ικίμης μίλησε στο Libero 107.4, έχοντας τον Χοσέμι δίπλα του: «Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι ο Χοσέμι είναι δίπλα μου. Εγώ είμαι στην Θεσσαλονίκη άρα και ο ίδιος είναι εδώ», τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει:


«Έχει εξασφάλισε άδεια από τον πρόεδρο να φύγει από την Μ. Παρασκευή γιατί η γυναίκα του είναι έγκυος. Δεν είναι μέρα να βγαίνουμε να μιλάμε για τον Χοσέμι.
Το θέμα είναι ότι θα φύγει με άδεια για να βρεθεί κοντά στην σύζυγο και από εκεί και πέρα με το καλό να πάρει την άδεια ο Ηρακλής για να συζητήσουμε για το μέλλον. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις αλλά αυτές θα μπουν σε άλλο επίπεδο από την στιγμή που θα πάρει την άδεια».


Στη συνέχεια ανέφερε: «Ο ίδιος ο Χοσέμι σήμερα έστειλε ένα μήνυμα που έγραφε ‘καλή τύχη και πες τους να μας δώσουν την άδεια’. Δεν έχει ανάγκη την διαφήμιση ο Χοσέμι. Το μέλλον δεν μπορώ να το προδικάσω.
Έχουμε δείξει στον Ηρακλή τι πρέπει να κάνει αν θέλει να μείνει και είναι δεδομένη η επιθυμία του Ηρακλή που εξέφρασε ο πρόεδρος ο Χοσέμι θέλει να παραμείνει. Θα γίνει ό,τι είναι δυνατό για να παραμείνει. Όσον αφορά τον Ηρακλή, τους φιλάθλους , τους συμπαίκτες την ομάδα την ατμόσφαιρα την Θεσσαλονίκη δεν έχει πρόβλημα. Τα υπόλοιπα δεν είναι θέμα να τα δούμε δημοσίως αλλά να τα δούμε στον Ηρακλή. Αν τηρηθούν κάποια πράγματα που θέλει αυτός είναι δεδομένη η επιθυμία του να συνεχίσει. Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα. Από τη στιγμή που πήγε στην Λίβερπουλ διεκδικεί κάτι, το μίνιμουμ ΟΥΕΦΑ. Είναι σε μία ομάδα που θέλει να έχει πίστωση χρόνου ώστε να μπούνε τα εχέγγυα και οι βάσεις για την επόμενη χρονιά».

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top