Φερνάντες: “Θα ήθελα να γυρίσω”

Ο Ντάνι Φερνάντες επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ της BLUEARENA για την πρώτη επαφή που είχε με τους διοικούντες του Ηρακλή και παράλληλα αποκάλυψε ότι θα …

Ηρακλής

Ο Ντάνι Φερνάντες επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ της BLUEARENA για την πρώτη επαφή που είχε με τους διοικούντες του Ηρακλή και παράλληλα αποκάλυψε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στους κυανόλευκους.

“Ξέρω ότι κάτι υπάρχει. Έχω μάθει ότι ο Ηρακλής ενδιαφέρεται για την επιστροφή μου και μου έχουν πει πως έχει ήδη κάνει έρευνα για το πώς θα με αποκτήσει. Δεσμεύομαι με συμβόλαιο στη Μπόχουμ μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι και ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω”.

Για το αν υπάρχει περίπτωση να μην παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός αλλά να παραμείνει στη γερμανική ομάδα, δήλωσε: “Δεν ξέρω ακόμα. Θεωρώ πως είμαι καλός τερματοφύλακας και φέτος θα μου δώσουν κάποια ευκαιρία. Σε λίγες μέρες που θα μιλήσω με την ομάδα θα είμαι σε θέση να γνωρίζω περισσότερα”.

Τέλος για το αν ο ίδιος επιθυμεί να γυρίσει στον Ηρακλή, ξεκαθάρισε ότι “στον Ηρακλή πέρασα πολύ όμορφα και θυμάμαι με πολύ καλές αναμνήσεις τα όσα έζησα. Ναι, θα ήθελα να γυρίσω”.

Οι δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην ιστοσελίδα contra.gr


Σχετικά Άρθρα

Back to Top