Χιμένεθ: “Αλλού το μυαλό μας”

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, τόνισε ότι οι παίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι, καθώς είχαν το μυαλό τους, στον μεγάλο τελικό. «Ήταν δύσκολο παιχνίδι …

Διάφορα

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, τόνισε ότι οι παίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι, καθώς είχαν το μυαλό τους, στον μεγάλο τελικό.

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι από όλες τις απόψεις. Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι, δεν είχα αποφασίσει για το αν έπρεπε να χρησιμοποιήσω τους καλούς μου παίκτες, καθώς υπήρχε το πρόβλημα με τραυματισμούς και τις κάρτες. Για όλα αυτά, δεν κάναμε και το καλύτερο μας παιχνίδι. Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και να βγάλουμε συμπεράσματα. Και έχουν βγει συμπεράσματα. Δεν παίζαμε για κάποια πρόκριση. Η απόσταση με τον Παναθηναϊκό παράμενε η ίδια. Αυτός ο βαθμός που έχουμε είναι σημαντικός», είπε αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στη συνέχεια τόνισε ότι τα επόμενα παιχνίδια είναι όλοι τελικοί: «Όλα τα ματς στα πλει οφ θα είναι τελικοί. Συν τον τελικό του κυπέλλου που έχουμε. Και αυτό που δεν χωράει, είναι να επαναλάβουμε τέτοιο ματς. Δεν την δικαιολογώ την σημερινή εμφάνιση. Δεν θα την υπερασπιστώ. Γνωρίζοντας τι έχουμε μπροστά μας και γνωρίζοντας πως δεν μπορούμε να αλλάξουμε την βαθμολογία των πλέι οφ, τα μυαλά μας, ήταν κάπου αλλού», κατέληξε ο Ισπανός τεχνικός.

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top