Μπέος: “Σας γα…ω όλους”

Λεκτική επίθεση από τον Αχιλλέα Μπέο, δέχτηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός, ο Δημήτρης Γόντικας.  Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου …

Διάφορα

Λεκτική επίθεση από τον Αχιλλέα Μπέο, δέχτηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός, ο Δημήτρης Γόντικας. 

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου μετά την λήξη του αγώνα είπε χαρακτηριστικά στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού: «Είστε όλοι υπάλληλοι. Σας γα…ω όλους. Έβγαλα την ομάδα play off και θα τα πούμε εκεί».

Η αντίδραση του Γόντικα ήταν να κουνήσει το κεφάλι εκνευρισμένος και να αποχωρήσει.

Νωρίτερα δήλωσε ότι… “Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον πατέρα μου και σε όλη τη πόλη του Βόλου και να πω ότι τις τελευταίες μέρες έχω γίνει στόχος. Το ποδόσφαιρο είναι ανδρικό άθλημα και δεν διοικείται από υπαλλήλους και φλώρους.

Εγώ θα συνεχίζω να υπηρετώ γιατί το αγαπώ. Το έργο που κάνουμε στον Ολυμπιακό αυτά τα τρία χρόνια δεν είναι από λαμογιές, ούτε στησίματα, ούτε πουλήματα ή κάτι άλλο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές.

Μακάρι η δικιά μου χαρά και του κόσμου να δίνει ζωή στον πατέρα μου που βιώνει τις τελευταίες του στιγμές» τόνισε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου και ερωτηθείς για το μέλλον του στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ είπε:

«Αυτή την εβδομάδα έχω ένα σημαντικό ραντεβού για να δρομολογηθούν εξελίξεις. Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα ενημερώσω τον κόσμο, θα δώσω μια συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις».

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top