Για το “διεφθαρμένο” θα πείτε τίποτα κ. Μποροβήλε;

Μέσα από το editorial του match programme Αστέρας-Πανιώνιος, ο Γιώργος Μποροβήλος καλεί τον κόσμο της Τρίπολης να στηρίζει την προσπάθεια εξασφάλισης της παραμονής μέσω της …

Διάφορα

Μέσα από το editorial του match programme Αστέρας-Πανιώνιος, ο Γιώργος Μποροβήλος καλεί τον κόσμο της Τρίπολης να στηρίζει την προσπάθεια εξασφάλισης της παραμονής μέσω της διαδικασίας των αδειοδοτήσεων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το κείμενο γράφτηκε πριν το αποτέλεσμα της πρόσφατης ψηφοφορίας στην ΕΠΟ και φυσικά δεν γίνεται αναφορά στην αποκάλυψη ότι η ΟΥΕΦΑ χαρακτήρισε “ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ” το περσινό παιχνίδι του Αστέρα με τον Πανθρακικό.

Την φράση… “Ο Αστέρας ακολούθησε μοναχική πορεία”, που χρησιμοποιεί στο κείμενο ο κ. Μποροβήλος, δεν θα την σχολιάσουμε. Δυστυχώς γι’ αυτόν, η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο δεν ξεκίνησε το 2011, αλλά πολύ νωρίτερα. Τότε που ορισμένοι του κόλλησαν διάφορα προσωνύμια, με αφορμή ορισμένες διαιτησίες του σε παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Μποροβήλου:

«Το πρωτάθλημα της Super League ολοκληρώνεται σήμερα για την ομάδα μας με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Δυστυχώς η χρονιά κλείνει άσχημα για τον Αστέρα, αφού δεν κατάφερε να κάνει την πορεία που είχαμε ονειρευτεί στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας ακολούθησε μοναχική πορεία και έδωσε με ξεχωριστή υπερηφάνεια τον δικό του αγώνα, κερδίζοντας την εκτίμηση των υγιών φιλάθλων, αφού πάντα οι θέσεις, τόσο μέσα, όσο και έξω από τα θεσμικά όργανα είχαν σαν μοναδικό στόχο ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Σήμερα θα δώσουμε ξανά με αξιοπρέπεια τον τελευταίο αγώνα, με στόχο να κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά.

Θέλουμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε εσάς, τους ωραίους φιλάθλους μας για την συμπαράστασή σας στην ομάδα, παρότι πληγωθήκατε τόσο πολύ με τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα, κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια.

Σας γνωρίζουμε ότι ο τελικός πίνακας της βαθμολογίας είναι αυτός που προκύπτει μετά το τέλος του πρωταθλήματος και επικυρώνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League. Σας υποσχόμαστε πως θα προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας και θα αγωνιστούμε για την εφαρμογή της νομιμότητας προς κάθε κατεύθυνση.

Σε κάθε περίπτωση και για πολλούς λόγους, σας καλούμε να στηρίξετε την ομάδα μας και σήμερα, στον αγώνα με τον Πανιώνιο, ώστε να φτάσουμε στη νίκη, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη».

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top