Η δήλωση του Ρέμου που σόκαρε την σόουμπιζ

Για ακόμη μία φορά ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε μετανιωμένος που ασχολήθηκε με την ΠΑΕ Ηρακλής. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “ELLE”, η …

Ηρακλής

Για ακόμη μία φορά ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε μετανιωμένος που ασχολήθηκε με την ΠΑΕ Ηρακλής. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “ELLE”, η οποία αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στους κόλπους της σόουμπιζ. Και ο λόγος δεν είναι ο Ηρακλής.

Υποστήριξε πως έκανε μεγάλο λάθος που ασχολήθηκε με πράγματα εκτός από το τραγούδι, όπως ο Ηρακλής, αλλά και κάποιες καφετέριες που έκανε: “Έχω δεχτεί χιλιάδες απειλές για τη ζωή μου. Δεν έχω απαντήσει. Κάποιοι το έχουν εκλάβει ως αδυναμία. Είναι δύναμη να σε χτυπάνε και να μην απαντάς. Οτιδήποτε έκανα εκτός τραγουδιού με έκανε να πονέσω. Το μόνο που κάνω καλά είναι να τραγουδάω και αυτό που θα κάνω από εδώ και πέρα είναι το τραγούδι. Το τραγούδι είναι το μόνο που δεν με έχει πληγώσει στη ζωή μου. Εγώ το έχω προδώσει, αυτό ποτέ”.

Η δήλωσε όμως προκάλεσε συζητήσεις από το πρωί είναι η ακόλουθη: “Τη σεξουαλικότητά μου δεν τη διαφήμισα ποτέ. Με το ζόρι γκέι δεν γίνεται κανένας, όσο κι αν το θέλουν κάποιοι που γράφουν ανώνυμα πίσω από ένα κομπιούτερ. Μαζεύω μέσα μου τόσα πολλά. Ελπίζω να μην εκραγεί η βόμβα κάποια στιγμή. Πολύ με έχει επηρεάσει αυτή η κατάσταση ψυχολογικά. Δεν βλέπετε ότι άσπρισαν τα μαλλιά μου μέσα σε ενάμιση χρόνο; Έχω πληρώσει μεγάλο ψυχολογικό αντίτιμο για την υπομονή που κάνω”.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top