Φούντας: «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Για την καλύτερη φετινή εμφάνιση του Ηρακλή, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην BLUEARENA ο προπονητής της ομάδας Κ17 Κώστας Φούντας: ”Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές οι …

Ακαδημία

Για την καλύτερη φετινή εμφάνιση του Ηρακλή, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην BLUEARENA ο προπονητής της ομάδας Κ17 Κώστας Φούντας:

”Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, πραγματοποίησαν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Μπήκαμε αποφασιστικά, με αποτέλεσμα να μην δώσουμε στον αντίπαλο να πιστέψει ότι θα φύγει με βαθμό η βαθμούς από το γήπεδο. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν αξιοποιούσαμε τις μισές από τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Δεν τελείωσε τίποτα, εμείς είχαμε σαν στόχο τρείς νίκες, πετύχαμε τις δύο, απομένει ένα ακόμα παιχνίδι στις Σέρρες, κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, μετά την σημερινή νίκη”.

Ευχαριστημένος για την παρουσία των κυανόλευκων στο σημερινό παιχνίδι, εμφανίσθηκε και ο συνεργάτης του Κώστα Φούντα, Μαργαρίτης Κεχαγιάς: ” θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά σε όλη την ομάδα, όλοι μαζί προσπαθούμε, όλοι μαζί δουλεύουμε. Χάρηκα ιδιαίτερα για την καταπληκτική εμφάνιση της ομάδας σήμερα, και αφού ήρθε το νικητήριο αποτέλεσμα είμαστε διπλά ευχαριστημένοι. Απομένει ένα παιχνίδι, που πρέπει να κερδίσουμε, ώστε να δώσουμε την χαρά στα παιδιά να παίξουν στο φάιναλ φορ.

Τέλος, για δίκαιη νίκη μίλησε και ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Αλέξανδρος Μαυρίδης: ”Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά φάνηκε ποιος ήταν ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο. Κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια και κερδίσαμε. Τίποτα δεν τελείωσε, υπάρχει ένα παιχνίδι ακόμα, το οποίο θέλουμε πάση θυσία να κερδίσουμε”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top