Στο προσκήνιο και πάλι ο Τσιπίδης

Ο Απόστολος Τσιπίδης επανέρχεται στο κυανόλευκο προσκήνιο. Ο εκ των χορηγών της περσινής περιόδου στο τμήμα μπάσκετ, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία δηλώνει ότι …

Ηρακλής

Ο Απόστολος Τσιπίδης επανέρχεται στο κυανόλευκο προσκήνιο. Ο εκ των χορηγών της περσινής περιόδου στο τμήμα μπάσκετ, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία δηλώνει ότι σταματά τις συζητήσεις για την ομάδα του Παγκρατίου και πως επιθυμεί να αναλάβει την ΚΑΕ Ηρακλής, φέρνοντας μάλιστα ως προπονητή τον Λευτέρη Κακιούση και πληρώνοντας όλα τα έξοδα της ομάδας τη νέα χρονιά.

«Έπειτα από μια απόπειρα να αναλάβω την ομάδα του Παγκρατίου αλλά λόγω του ότι πάγωσαν οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις χωρίς λόγο, διακόπτω από τώρα τις οποιεσδήποτε ενέργειες προς εκείνη την πλευρά.

Και μετά την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην ΚΑΕ Ηρακλής , ανακοινώνω ότι οι άνθρωποι που αγαπούν ένα σύλλογο πρέπει να το δείχνουν στις δύσκολες στιγμές. και εγώ είμαι ένας από αυτούς. Ήμουν και πέρσι στρατιώτης στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου όταν χρειάστηκε βοήθεια η ΠΑΕ, έτσι και τώρα από τώρα δηλώνω ότι αναλαμβάνω την ομάδα στη δύσκολη κατηγορία της Α2 και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να την πάμε πάλι εκεί που πρέπει. Να ζητήσουμε όλοι μαζί την επιστροφή του Κακιούση , και όλων όσων είναι απαραίτητοι στον Ηρακλή.

Είναι όλοι απαραίτητοι .

Αναλαμβάνω όλα τα έξοδα της ομάδος για την επόμενη χρονιά και ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι όπως πέρσι έτσι και φέτος θα τα καταφέρουμε με συνολική προσπάθεια».

Με τιμή Τσιπίδης Απόστολος

Σχετικά Άρθρα

Back to Top