Πληθώρα απουσιών, ενόψει ΑΕΚ

Αρχισε η προετοιμασία των “κυανολεύκων” για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της Super League, κόντρα στην ΑΕΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οπως ήταν αναμενόμενο, η προετοιμασία …

Ηρακλής

Αρχισε η προετοιμασία των “κυανολεύκων” για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της Super League, κόντρα στην ΑΕΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οπως ήταν αναμενόμενο, η προετοιμασία άρχισε εν μέσω πολλών δεδομένων προβλημάτων απουσιών παικτών, τα οποία έχει να διαχειριστεί η τεχνική ηγεσία, ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης.


Δεν προπονήθηκαν οι Κυριαζής (ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα), ο οποίος θα πάει συντηρητικά αυτήν την εβδομάδα, καθώς είναι τιμωρημένος, Iacob (μυϊκή επιβάρυνση), Ντάνι (ενοχλήσεις στην μέση), Κατσαμπής (λόγω του σημαντικού προβλήματος με το γόνατο, που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό), οι τραυματίες Ζερκά και Επαλέ, που υποβάλλονται σε θεραπεία, ο Κατσικάς, που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Αραμπατζής, που θα υποβληθεί σε επέμβαση, ενώ ο Ελευθερόπουλος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του.


Ευχάριστα μηνύματα δίνει ο Καρλίνιος, ο οποίος από το καλοκαίρι θα επανενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας, καθώς ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και προπονείται σταδιακά με την ομάδα.


Αύριο, Τετάρτη 13/04, η ομάδα θα προπονηθεί στην Μίκρα, στις 11:00.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top