Είναι αλήθεια κύριοι;

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο φιλοξενείται στο blog “iraklis-news.blogspot.com“, το οποίο αναφέρεται στον Αστέρα Τρίπολης και την Λάρισα. “Η Τρίπολη που μέχρι πρότινος ήταν στην …

Ροπαλιές

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο φιλοξενείται στο blog “iraklis-news.blogspot.com“, το οποίο αναφέρεται στον Αστέρα Τρίπολης και την Λάρισα.

“Η Τρίπολη που μέχρι πρότινος ήταν στην ίδια γραμμή με τον Ηρακλή σήκωσε μπαϊράκι. Ας μας πουν όμως από τώρα για τα συμβόλαια που διατηρούν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και αν είναι «λευκά» ή όχι. Γιατί αν είναι όταν μηδενικά τότε ας λογοδοτήσουν στην ΟΥΕΦΑ πώς και από πού πληρώνονται οι ποδοσφαιριστές. Ας ψάξουν λίγο και οι δικοί τους παίκτες αν είναι τακτοποιοημένοι και αν έχουν οφειλές από παλιότερα χρόνια.

Όσο αφορά τον Κώστα Πηλαδάκη θα είναι ο τελευταίος που θα πρέπει να μιλάει για προβληματικές ΠΑΕ στο θέμα της αδειοδότησης. Ερώτηση κύριε Πηλαδάκη. Έχουν υπογράψει όλοι οι παίκτες για την αδειόδοτηση της ομάδας ; Μήπως , λέμε μήπως κάποιος  έχει συναλλαγματική που δεν έχει πληρωθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Μήπως υπάρχουν παίκτες που δεν κατέθεσαν τα απαραίτητα έγγραφα… Καλά θα κάνετε να κοιτάξετε πρώτα στον καθρέπτη και  μετά να ασχολείστε με τους άλλους και πολύ περισσότερο με τον Ηρακλή”.

Όσον αφορά την περίπτωση της Λάρισας, φιλοξενείται ένα ακόμη σχετικό κείμενο:

Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί λέει ο λαός και υπάρχουν ορισμένες ερωτήσεις που καλό θα ήταν να απαντήσει η διοίκηση της Λάρισας… Ερώτηση προς Κώστα Πηλαδάκη. Ο Κανόμπιο είναι οικονομικά τακτοποιημένος αναφορικά με την αδειοδότηση; Ο Ρομέο είναι οικονομικά τακτοποιημένος αναφορικά με την αδειοδότηση; Υπάρχουν παίκτες που έχουν να λαμβάνουν από την περσινή σεζόν; Ο Μακινούά είναι εξοφλημένος; Μήπως ο Κουλιτς; 
Αν μπορείτε απαντήστε μας γιατί ανυπομονούμε…”.

Πρόκειται για πολύ σοβαρές καταγγελίες, τις οποίες η BLUEARENA παρουσιάζει αλλά δεν υιοθετεί. Ωστόσο θα πρέπει να απασχολήσουν τους αρμόδιους φορείς του ελληνικού ποδόσφαιρου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top