Για όλα υπάρχει μία εξήγηση…

Πριν από δύο μήνες, ο Γιάννης Τάκης ήταν για τον Ντιμίτρι Σέλουκ, ένας… “έξυπνος και ειλικρινής άνθρωπος”. Πλέον όμως είναι… “ένας μεγάλος ψεύτης”. Έτσι …

Ηρακλής

Πριν από δύο μήνες, ο Γιάννης Τάκης ήταν για τον Ντιμίτρι Σέλουκ, ένας… “έξυπνος και ειλικρινής άνθρωπος”. Πλέον όμως είναι… “ένας μεγάλος ψεύτης”. Έτσι αποκάλεσε ο Σέλουκ τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Sportday”.

Το γεγονός ότι ο Ηρακλής αποφάσισε να μην συνεργαστεί μαζί του το καλοκαίρι, τουλάχιστον στο επίπεδο που ήλπιζε εκείνος, ίσως έπαιξε τον ρόλο του, αφού ο Ουκρανός ατζέντης (έχει τις χείριστες των σχέσεων με αρκετούς ελληνικούς συλλόγους) πίστευε ότι μέσω του Ηρακλή θα κάνει τις δουλειές του. Πέρα από την επίθεση στον Τάκη, προκαλεί με την αναφορά του στο ζήτημα της αδειοδότησης. Προφανώς κάποιοι καλοθελητές τον έχουν ενημερώσει για το ζήτημα, αν και θα πρέπει να τονιστεί ο Ηρακλής δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τον Καϊτά, μιας και ο παίκτης αποκτήθηκε το 2011.

Για την υπόθεση του Σάνι Καϊτά: «Του συμπεριφέρονται σαν ζώο. Είναι απλήρωτος από τις 31 Ιανουαρίου (σ.σ. εκείνη την ημέρα ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο παίκτης και όχι αρχές Ιανουαρίου όπως είχε υποσχεθεί ο Σέλουκ) και η βίζα του έχει λήξει χωρίς κανένας να ενδιαφέρεται γι’ αυτό. Ο παίκτης θα φύγει σήμερα για να προσπαθήσει να ανανεώσει τη βίζα του και είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος από τη συμπεριφορά του Γιάννη Τάκη, ο οποίος του έχει υποσχεθεί δεκάδες φορές ότι θα τον πληρώσει και συνεχώς αποδεικνύεται πόσο μεγάλος ψεύτης είναι.
Καταλαβαίνω ότι υπάρχει οικονομική κρίση στην Ελλάδα και είναι εντιμότερο να του πει ότι δεν έχει χρήματα και όχι να του τάζει πράγματα που δεν μπορεί να πραγματοποιήσει. Εγώ έστειλα χθες το βράδυ ειδοποίηση στην Ελληνική Ομοσπονδία, τη Σούπερ Λίγκα και την ΠΑΕ Ηρακλής ότι προσέφυγα στη FIFA διεκδικώντας τα χρήματα του πελάτη μου. Το μέλλον του Καϊτά είναι διασφαλισμένο, μια και ήδη έχει υπογράψει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά μας έχει πειράξει πάρα πολύ η συμπεριφορά του Ηρακλή. Δεν μας αρέσουν τα ψέματα και στο μέλλον, στα δικαστήρια, θα τα πληρώσουν πολύ ακριβά
».

Για τον Γιάννη Τάκη: «Προσπάθησα ειλικρινά να βοηθήσω τον Τάκη που ήρθε στη Βαρκελώνη ζητώντας τη συνεργασία μας. Λυπάμαι, όμως, τους φίλους του Ηρακλή που έχουν αυτόν τον άνθρωπο για πρόεδρό τους. Θα πρέπει να αντιδράσουν. Δεν πρόκειται να πάνε πουθενά με αυτόν. Θα ήταν καλό οι ελληνικές επιτροπές να μελετήσουν πολύ προσεχτικά τα στοιχεία που έχει δώσει για να πάρει την άδεια ο Ηρακλής. Αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ μεγάλος ψεύτης και δεν θα έπρεπε να αφήνουν τέτοιους ανθρώπους να δουλεύουν στο ποδόσφαιρο. Είναι ερασιτέχνης και μεγάλος ψεύτης. Θα ήθελα να κάνω μια προσφορά σε όσους παίκτες του Ηρακλή έχουν βαρεθεί τα ψέματά του. Ξέρω ότι είναι πολλοί. Ας με πάρουν τηλέφωνο και τους υπόσχομαι ότι εν όψει της νέας περιόδου θα τους βρω ομάδα με περισσότερα χρήματα απ’ ό,τι παίρνουν εκεί. Και εμένα δεν με λένε Τάκη. Δεν υπόσχομαι πράγματα που δεν μπορώ να πραγματοποιήσω…». 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top