Άρχισαν τα… όργανα στην ΕΠΟ

Τα μεγάλα σκάνδαλα της ΕΠΟ, με κορυφαίο την έκδοση δελτίου του Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό, βγαίνουν στη φόρα με επιστολή του πρώην αναπληρωτή προέδρου …

Διάφορα

Τα μεγάλα σκάνδαλα της ΕΠΟ, με κορυφαίο την έκδοση δελτίου του Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό, βγαίνουν στη φόρα με επιστολή του πρώην αναπληρωτή προέδρου και νυν συμβούλου Βασίλη Χατζηαποστόλου προς τους προέδρους όλων των ΕΠΣ !

Όλα τα άπλυτα στη φόρα !

Αυτή τη φορά, εξ οικείων τα βέλη για την ΕΠΟ και όχι από τον Τύπο, όπως συνηθίζεται. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, σύμβουλος της Ομοσπονδίας και μέχρι πριν από λίγες ημέρες αναπληρωτής πρόεδρος, κ. Βασίλης Χατζηαποστόλου, με επιστολή ενημερωτική, προς τον κάθε ένα ξεχωριστά από τους προέδρους των πενήντα δύο ΕΠΣ, αναφέρεται σε τέσσερα μεγάλα σκάνδαλα πού έγιναν κατά τη διάρκεια της προεδρίας του κ. Σοφοκλή Πιλάβιου.

Ανάμεσά τους και η έγκριση της μεταγραφής του Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό, η οποία είχε καταγγελθεί και τότε από τις εφημερίδες.

Καινούργιο στοιχείο – αποκάλυψη από τον κ. Χατζηαποστόλου, ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο κ. Πιλάβιος απέστειλε το έγγραφο πού είχε πεί ότι θα στείλει στη ΦΙΦΑ, για να απαντήσει επί του θέματος Κοτσόλη !

Ιδού λοιπόν, λεπτομερώς η σχετική αναφορά του κ. Χατζηαποστόλου στο θέμα Κοτσόλη :

«Στο ΔΣ του Δεκεμβρίου 2010 πήραμε απόφαση να δώσουμε παράταση περιόδου μετεγγραφών στους άνεργους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ( σ’ αυτούς πού τα επαγγελματικά τους συμβόλαια έληξαν στις 30-6-2010 ) έως τις 8-2-2011.

Οι υπηρεσίες της ΕΠΟ (γραμματεία ; ) κατέβασαν στο site νέα ημερομηνία παράτασης της προθεσμίας έως 14-2-11, χωρίς απόφαση του ΔΣ, για να εξυπηρετήσουν κάποιους ποδοσφαιριστές με εντολή βέβαια κάποιου …

Και ενώ λοιπόν ο κος Πρόεδρος έσχιζε τα ρούχα εναντίον συγκεκριμένου υπαλλήλου (παρεμπιπτόντως πού παίζει το ρόλο Ρασπούτιν στην Ομοσπονδία ), ξαφνικά φέρνει στην Εκτελεστική Γραμματεία στις 17-2-2011 θέμα επικύρωσης κάποιων δελτίων. Του κυρίου Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό, έναν παίκτη εξωτερικού στον Πανιώνιο και κανα – δυό άλλους πού δεν θυμάμαι. Εγώ και ο κ. Ανασόπουλος δεν υπογράψαμε το πρακτικό, διότι θεωρούμε, εγώ τουλάχιστον, ότι πρόκειται για σκάνδαλο, διότι αλλοιώνει το ρόστερ των ομάδων μεσούσης της ποδοσφαιρικής περιόδου και επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την αναξιοπιστία του ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά το έγγραφο πού δημόσια ανακοίνωσε ο κ. Πρόεδρος, ότι απέστειλε στη ΦΙΦΑ για να μας απαντήσει επί του θέματος – συνεχίζει ο κ. Χατζηαποστόλου – ακόμη περιμένουμε την απάντηση. Και βέβαια, θα περιμένουμε ίσως για πολύ χρόνο, αφού σύμφωνα με την έρευνα πού είχε κάνει ο νυν αναπληρωτής πρόεδρος και πρώην Εκτελεστικός Γραμματέας, έγγραφο με αριθ. πρωτοκόλλου ΕΠΟ, δεν εστάλη ποτέ !

Και πάλι, τα συμπεράσματα δικά σας …»

Ο κ. Χατζηαποστόλου στην ίδια επιστολή, αναφέρεται λεπτομερώς στα παρακάτω ( φερόμενα ως ) σκάνδαλα, τα οποία απασχόλησαν την Ομοσπονδία, αλλά και την Κοινή Γνώμη :

1 : Τα έξοδα για το σεμινάριο επιμόρφωσης των διαιτητών πού έγινε σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής με τιμές 60 ευρώ κατ’ άτομο.

2 : Την σκανδαλώδη προσφορά για την ανακατασκευή των προπονητικών γηπέδων του Αγίου Κοσμά, πού κατατέθηκε από την εταιρεία του … γεωπόνου της ΕΠΟ !

3 : Το γνωστό θέμα με τα ρούχα των μικτών ομάδων Νέων, Παίδων και Παμπαίδων των Ενώσεων, για την αγορά των οποίων δόθηκε ποσόν 1εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο προέρχονταν από χορηγία του ΟΠΑΠ, χωρίς διαγωνισμό και απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ.

Η επιστολή του κ. Χατζηαποστόλου και τα όσα αναφέρονται σ’ αυτή, θα απασχολήσουν το ΔΣ της ΕΠΟ στη συνεδρίαση της ερχόμενης Παρασκευής.

Είναι άγνωστο αν στη συνέχεια απασχολήσει και την ελληνική Δικαιοσύνη, όπως θα έπρεπε.

Πηγή: olympiacos24.gr

Σχετικά Άρθρα

Κατσαμπής: “Ο Ιβάν αποχώρησε άδικα και άδοξα από τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top