Το σχόλιο του Παναγιώτη Διλμπέρη

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης τοποθετήθηκε στην BLUEARENA σχετικά με την άποψή του για την αναμέτρηση του Καυτανζογλείου: «Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής δεν ήταν καλός παραγωγικά, παρά …

Ηρακλής

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης τοποθετήθηκε στην BLUEARENA σχετικά με την άποψή του για την αναμέτρηση του Καυτανζογλείου:


«Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής δεν ήταν καλός παραγωγικά, παρά το τετ α τετ του Σολτάνι. Ο ΠΑΟΚ έδειξε να εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι το κέντρο της ομάδας μας φάνηκε άδειο και χαλαρό και σε συνδυασμό με τους ταχείς επιθετικούς έφτανε με ευκολία στα καρέ μας, ενώ χρειάστηκε η εξαιρετική παρουσία του Γιώργου Μπαντή για να μην δεχθούμε γκολ.


Στο δεύτερο μέρος, ο κ. Παράσχος αναγκάστηκε να παίξει με τρεις στον κεντρικό άξονα για να «γεμίσει» την μεσαία γραμμή, «τραβόντας» από «δεκάρι» τον Γκαρσία λίγο μπροστά από τον Ντάνι, έχοντας δίπλα του τον Καϊτά και σχηματίζοντας ένα τρίγωνο, πίσω από τον φορ. Με αυτό το σύστημα ο Ηρακλής κέρδισε το χώρο του κέντρου είχε εντυπωσιακό μπάσιμο στο δεύτερο ημίχρονο , όμως παρά τις ευκαιρίες, που δημιούργησε, ο αντίπαλος είχε και πάλι μεγάλες φάσεις, προς το τέλος του αγώνα, όταν φάνηκε να χαλαρώνουμε.


Θέλω να σημειώσω, με την αφορμή της αποχώρησης του αδελφικού φίλου μου, Τάσου Κατσαμπή, ότι αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο ως προσωπικότητα για τον Ηρακλή και το Ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν θα πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτος για την ομάδα μας, την οποία μπορεί να υπηρετήσει και από άλλες θέσεις», σημείωσε ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top