Ανακοίνωση ΤΑΠ για τα εισιτήρια

Από την Τρίτη 12/4 θα μπορούν οι φίλαθλοι του Ηρακλή να προμηθεύονται εισιτήρια για τους δύο πρώτους τελικούς με τον Ολυμπιακό στη Μίκρα. Αναλυτικά η …

Ηρακλής

Από την Τρίτη 12/4 θα μπορούν οι φίλαθλοι του Ηρακλή να προμηθεύονται εισιτήρια για τους δύο πρώτους τελικούς με τον Ολυμπιακό στη Μίκρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι από 12/04/2011 αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων των δύο πρώτων αγώνων ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τους τελικούς των Play-offs, που θα διεξαχθούν στις 27 και 29 Απριλίου στη Μίκρα.

Φίλαθλοι του ΗΡΑΚΛΗ μας, προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας, όχι μόνο για να διασφαλίσετε την παρουσία σας στους κρίσιμους αυτούς αγώνες, αλλά και για να δηλώσετε έμπρακτα τη στήριξή σας στην αγαπημένη μας ΟΜΑΔΑ και να δώσετε το μήνυμα σας, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι ο ανεπανάληπτος κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα είναι ΕΚΕΙ, στο νέο ραντεβού με τον τίτλο.

Η αγορά από σήμερα, των εισιτηρίων, στηρίζει την προσπάθεια για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Δυναμώνει και εμψυχώνει την ΟΜΑΔΑ μας.
Διάθεση εισιτηρίων Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 10.00 – 20.00 από τα γραφεία του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ , Αγ. Δημητρίου 159β, τηλ. 2310207715».

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top