Για την πρώτη «ροπαλιά»

Το πιο σημαντικό παιχνίδι, μέχρι το επόμενο, δίνει ο Ηρακλής την Τετάρτη (6/4, 18.00) στο γεμάτο ΕΓ Μίκρας. Οι κυανόλευκοι θα υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ στον …

Ηρακλής

Το πιο σημαντικό παιχνίδι, μέχρι το επόμενο, δίνει ο Ηρακλής την Τετάρτη (6/4, 18.00) στο γεμάτο ΕΓ Μίκρας. Οι κυανόλευκοι θα υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης με σκοπό το 1-0 στις νίκες, που θα τους φέρει πιο κοντά στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.


Η προετοιμασία του Ηρακλή ολοκληρώνεται με παρακολούθηση βίντεο και απογευματινή προπόνηση, ενώ ο τεχνικός της ομάδας, Φρέντι Μπρουκς, δήλωσε:


«Όλοι ξέρουμε το πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός φέτος και μπορεί να σου κάνει την ζημιά αν δεν βρεθείς σε καλή μέρα. Γνωριζόμαστε καλά οι δύο ομάδες και εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα για την νίκη. Περιμένουμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει όπως πάντα, ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος».


Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι διαιτητές Πανούτσος και Μιχελινάκης.

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top