Το σχόλιο του Παναγιώτη Διλμπέρη

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης «κατέθεσε» τη γνώμη του για τον αγώνα του Παγκρητίου, στην BLUEARENA: «Είναι βέβαιο ότι μας λύγισαν οι πολλές, μαζεμένες απουσίες σημαντικών παικτών, κυρίως …

Ηρακλής

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης «κατέθεσε» τη γνώμη του για τον αγώνα του Παγκρητίου, στην BLUEARENA:


«Είναι βέβαιο ότι μας λύγισαν οι πολλές, μαζεμένες απουσίες σημαντικών παικτών, κυρίως αυτές του χώρου της μεσαίας γραμμής. Εκεί εστιάζω την αιτία του γεγονότος ότι η ομάδα ήταν παθητική μέχρι το δεύτερο ημίχρονο, όταν αφυπνίστηκε και είχε τις ευκαιρίες. Επίσης, δεν γνωρίζουμε πως θα διαμορφωνόταν η εικόνα, αν δεν τραυματιζόταν, λίγο μετά το ημίωρο, ο Ζερκά, με συνέπεια να διογκωθούν περαιτέρω οι απώλειές μας σε έμψυχο δυναμικό. Δεχθήκαμε το γκολ από στατική φάση, καθώς δεν κρατήσαμε μακριά τον Εργοτέλη, με το άχρωμο παιχνίδι μας.


Δημιουργήθηκαν πολλές και κλασικές ευκαιρίες για γκολ, μετά την αποβολή του Ρουμπάκη, ανεβήκαμε, πιέσαμε, εκμεταλλευτήκαμε το άγχος του γηπεδούχου να κρατήσει με παίκτη λιγότερο το εύθραυστο σκορ, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Παρά το γεγονός ότι αρχίσαμε λάθος τον αγώνα, το τελείωμα απέδειξε ότι αξίζαμε την ισοπαλία», σημείωσε ο 37χρονος κόουτς.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top