Το βράδυ η συνάντηση για Μίκρα και Χορτατζήδες!

Στις 27 Μαρτίου, η BLUEARENA σας ενημέρωσε για το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για “πακέτο” αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του Ηρακλή σε Μίκρα και Χορτατζήδες. Όλο αυτό …

Επικαιρότητα

Στις 27 Μαρτίου, η BLUEARENA σας ενημέρωσε για το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για “πακέτο” αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του Ηρακλή σε Μίκρα και Χορτατζήδες.

Όλο αυτό το διάστημα, γινόμασταν δέκτες αρκετών πληροφοριών για την υπόθεση, ωστόσο κρίναμε ότι πρωτεύον ζήτημα για την ομάδα ήταν η εξασφάλιση των υπογραφών για τον φάκελο της αδειοδότησης.

Τώρα που ολοκληρώθηκε η συγκεκριμένη διαδικασία, έφτασε η στιγμή να σας ενημερώσουμε για ότι έχει συμβεί τις τελευταίες ημέρες, αλλά και το τι πρόκειται να συμβεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέχρι τις 20 Απριλίου.

Το ενδιαφέρον υπάρχει από όμιλο επενδυτών που δραστηριοποιείται στον ελληνικό χώρο. Έχει προχωρήσει σε αρκετές μελέτες και κρίνει ότι το έργο αξιοποίησης των δύο εκτάσεων του συλλόγου, θα του αποφέρει σημαντικά κέρδη.

Στις 24 Μαρτίου, προχώρησε στην εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω επιστολής και σήμερα το βράδυ θα υπάρξει συνάντηση των εκπροσώπων του ομίλου με ανθρώπους του Ερασιτέχνη, αλλά και της επιτροπής που έχει συσταθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αν δεν προκύψουν εμπόδια της τελευταίας στιγμής, τότε μέχρι το επόμενο 20ήμερο, θα κατατεθεί ολοκληρωμένη πρόταση και για τους δύο χώρους, η οποία θα έρθει προς ψήφιση από τα μέλη του Ερασιτέχνη.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top