Ο Ηρακλής χρειάζεται 200.000€ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Στη σημερινή (4/4) έκδοση της εφημερίδας “Ηρακλής ο λαός, Ηρακλής δυνατός”, υπάρχει το μήνυμα… “Σωτήρας μόνο ο λαός”, στον βασικό θέμα του πρωτοσέλιδου. Κάτι που …

Ηρακλής

Στη σημερινή (4/4) έκδοση της εφημερίδας “Ηρακλής ο λαός, Ηρακλής δυνατός”, υπάρχει το μήνυμα… “Σωτήρας μόνο ο λαός”, στον βασικό θέμα του πρωτοσέλιδου. Κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα τις τελευταίες ημέρες, με την άρνηση του Βαγγέλη Μυτιληναίου να χορηγήσει άτοκο δάνειο με περίοδο αποπληρωμής τα τρία έτη, αλλά και την αδιαφορία που επέδειξαν όλοι όσοι ευθύνονται για τα χρέη της κυανόλευκης εταιρίας.

Η ΠΑΕ Ηρακλης κατάφερε να συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες υπογραφές και πεποίθηση όλων είναι ότι η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ δεν θα ορθώσει και πάλι εμπόδια. Η προσπάθεια όμως για να βγει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής από το τούνελ, δεν σταματάει. Η διοίκηση χρειάζεται χρήματα για να φανεί συνεπής σε όσα υποσχέθηκε για να αποσπάσει τις υπογραφές πρώην και νυν συνεργατών της.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρουν ανάσες τα ταμεία της ΠΑΕ. Το ποσό που θέλουν να συγκεντρώσουν οι διοικούντες από το συγκεκριμένο αγώνα, φαντάζει απολύτως λογικό. Διακόσιες χιλιάδες ευρώ. Με αυτά τα χρήματα θα κλείσουν πολλές τρύπες και η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει κανένα απολύτως κίνδυνο για το προσεχές διάστημα και φυσικά δεν θα χρειαστεί να παρακαλέσει τον οποιονδήποτε για να την διευκολύνει.

Με δεδομένο ότι υπάρχει η γενική είσοδος των 15 ευρώ, μιλάμε για ένα αριθμό περίπου 13.000 εισιτηρίων. Φυσικά, μπορεί κάποιος να επιλέξει να ενισχύσει την ΠΑΕ αγοράζοντας προϊόντα από την μπουτίκ. Στο ίδιο ταμείο θα καταλήξουν άλλωστε τα χρήματα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες, αρκετοί εκτός Ηρακλή, προσπάθησαν να περάσουν στους διοικούντες το μήνυμα ότι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, θα ήταν προτιμότερο να δοθούν εισιτήρια στους φίλους του ΠΑΟΚ. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να κάνουν και υπολογισμούς: “Πέντε χιλιάδες εισιτήρια των είκοσι ευρώ, εκατό χιλιάδες ευρώ”, έλεγαν. Η πρόταση απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού στη Μίκρα είναι βέβαιοι ότι το ποσό των διακοσίων χιλιάδων ευρώ μπορεί να συγκεντρωθεί και χωρίς την… συνδρομή των οπαδών του Δικέφαλου.

Θα δικαιωθούν;

Σχετικά Άρθρα

Back to Top