“Νοκ άουτ” Ζερκά – “Ελέ”, καλύτερα ο Σολτάνι

Το πρωί σήμερα (04/04) έφτασε από το Ηράκλειο στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της ομάδας και ακολούθησε χαλαρή προπόνηση στην Μίκρα. Βεβαίως, ακολουθήθηκε πρόγραμμα αποκατάστασης, για …

Ηρακλής

Το πρωί σήμερα (04/04) έφτασε από το Ηράκλειο στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της ομάδας και ακολούθησε χαλαρή προπόνηση στην Μίκρα. Βεβαίως, ακολουθήθηκε πρόγραμμα αποκατάστασης, για όσους αγωνίστηκαν και πιο έντονο για τους υπολοίπους.


Ο Μονσέφ Ζερκά πέρασε σε φάση φυσικοθεραπείας για το βαρύ διάστρεμμα ποδοκνημικής, που υπέστη, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και από το αποτέλεσμα της εξέτασης θα εξαρτηθεί το αν θα προλάβει να αγωνιστεί μέχρι τη λήξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.


Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος επανήλθε, μετά την άδειά του, στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν είναι έτοιμος για να αρχίσει ατομική προπόνηση. Και για τον ίδιο, η εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποδείξει το αν θα προλάβει να είναι έτοιμος πριν τη λήξη της περιόδου.


Αντιθέτως, καλύτερα αισθάνεται ο Καρίμ Σολτάνι, με τις ενοχλήσεις από το τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο να έχουν υποχωρήσει σημαντικά. Υπεβλήθη σε θεραπεία και μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν μπορεί να επανέλθει.


Αύριο, Τρίτη 05/04, στις 11:00, στην Μίκρα, αρχίζει (ουσιαστικά) η “κυανόλευκη” προετοιμασία για το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top